DOĞAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK PARTİ Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Doğan, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine Gazipaşa İlçe Müftülüğü ile devam etti.

SİYASET 3.11.2023 15:08:00 0
DOĞAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Doğan, belirlemiş olduğu hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Doğan, gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri arasına Gazipaşa İlçe Müftülüğü’nü de ekledi. Doğan, ziyaret esnasında İlçe Müftüsü Fahri Başar ile temelini attıkları Pazarcı Mahallesine inşa edilmekte olan caminin çalışmalarını takip etti. İnşası devam eden cami çalışmalarında ise Müftü Başar ve ona eşlik eden cami imamları da yer alarak çalışmaları incelediler. 

 

DİYANET PERSONELLERİNE BAŞARI DİLEDİ

Ziyareti sırasında Pazarcı Mahallesine inşa edilmekte olan cami çalışmaları başında Başar ve cami imamlarını gören Doğan: “Kurum ziyaretlerimiz kapsamında Müftümüz Fahri Başar’ı ziyaret ettim. Müftümüzü, temelini birlikte attığımız Pazarcı Mahallemizdeki caminin inşası ile ilgili hummalı çalışmanın başında bir grup imam arkadaşımızla görünce çok mutlu oldum, göğsüm kabardı. Bütün Diyanet personeline, imamlarımıza, çalışan işçilerimize en başta Sayın Müftümüz Fahri Başar’a şükranlarımı sunar başarılarının devamını dilerim” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27