DOĞAN ve BÜYÜKAKÇA DOSYALARINI BUGÜN TESLİM EDECEK

.

22.11.2023 09:07:00 0
DOĞAN ve BÜYÜKAKÇA DOSYALARINI BUGÜN TESLİM EDECEK

AK PARTİ’DE bugün sona erecek olan aday adaylığı başvuru sürecinde aday adaylığını duyuran Ali Doğan ve Ali Rıza Büyükakça, bugün saat 15.30’da Gazipaşa İlçe Teşkilatı’na gelerek, Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvuru dosyalarını teslim edecekler.


Yerel seçimler için aday adaylığı başvurularının devam ettiği AK Parti’de hareketli günler yaşanıyor. Aday adaylığı başvuru süresi ise bugün saat 00.00’da sona erecek. Gazipaşa’da daha önce AK Parti’den belediye başkan aday adaylığını duyuran Ali Doğan ve Ali Rıza Büyükakça, bugün saat 15.30’da Ak Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı’na gelerek, belediye başkan aday adaylığı için resmi başvuru dosyalarını teslim edecekler.


GÖZLER TEMAYÜL’E ÇEVRİLDİ
Bugün tamamlanacak başvuru sürecinin ardından gözler temayül yoklamasına çevrilecek. Temayül, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Partililer elektronik ortamda tercihte bulunacak. Temayülün tamamlanmasıyla birlikte ise gözler genel merkeze çevrilecek. İlk olarak Büyükşehir adayları açıklanacak. Daha sonra ilçe adayları açıklanacak ve AK Parti saha çalışmalarına başlayacak. >Vildan RENDE