DOĞAN VATANDAŞI YALNIZ BIRAKMIYOR

AK PARTİ Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan, hedefi doğrultusunda saha çalışmalarına yoğunlaşarak ilçe halkının yanında olmaya devam ediyor.

SİYASET 30.10.2023 14:25:00 0
DOĞAN VATANDAŞI YALNIZ BIRAKMIYOR

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan, ilçede başlatmış olduğu istişarelere devam ederek vatandaşların seslerine kulak vermeye devam ediyor. Vatandaşların dertlerini dinleyen ve dertlere deva olmak için uğraşan Doğan, gittiği her yerde saygıyla ve hürmetle karşılanıyor. Küçük- büyük herkesin kalbine dokunmak için çabalayan Doğan, köylere yaptığı ziyaretlere de yoğunlaşarak köylülerin sorunlarını dinlemeye özen gösteriyor.

 

DÜĞÜN VE CENAZELERDE VATANDAŞIN YANINDA

Halkla iç içe olan Doğan, Gazipaşa’da yakınları vefat edenlerin cenazelerine katılarak taziye ziyaretlerinde bulundu. Cenazelerin yanında düğünleri de ihmal etmeyen Doğan, yeni evlenen çiftlere mutluluklar diledi.

 

“NE OLURSA OLSUN YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Doğan, seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek “Seçim öncesi aday adaylığı için çalışmalarıma devam etmekteyim ve her ne olursa olsun ilçe halkının mutlu günlerinde de acı günlerinde de yanlarında olmaya devam edeceğim. Bu süreçte beni destekleyen ve yanımda olan çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Hedefimiz doğrultusunda çalışmalarını devam ettirerek vatandaşın kalplerine dokunmaya devam edeceğiz.” dedi.>Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: DOĞAN VATANDAŞI YALNIZ BIRAKMIYOR