DOĞAN SANAYİNİN NABZINI TUTTU

.

SİYASET 14.10.2023 13:36:00 0
DOĞAN SANAYİNİN NABZINI TUTTU

AK PARTİ Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan, saha çalışmaları kapsamında Gazipaşa Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi. Burada esnafın taleplerini dinleyen Doğan, aday adaylığı konusunda esnafların desteğini aldı. 

 

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Doğan, bir yandan Ankara ile temaslarını sürdürürken, diğer yandan Gazipaşa’da saha çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu kapsamda Gazipaşa Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya gelen Doğan, esnafın taleplerini dinledi. Aday adaylığı konusunda esnaflarla fikir alışverişi yapan Doğan, esnaflardan destek sözü aldı. 

 

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Her ne koşulda olursa olsun esnafın yanında olduğunu ve esnafla iç içe olmanın önemli olduğunu vurgulayan Doğan, “Seçim öncesi aday adaylığı için çalışmalarıma devam etmekteyim ve dertleri olan vatandaşın, esnafın yanında olacağım. Yanımda destekçi arkadaşlarımla süreç içinde saha çalışmalarımız devam edecek. Her zaman ilçe halkının yanındayım ve sıkıntılarını gidermek için çalışacağım” dedi. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: DOĞAN SANAYİNİN NABZINI TUTTU