DOĞAN SAHADAN AYRILMIYOR

AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Doğan, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile devam etti.

SİYASET 2.11.2023 12:33:00 0
DOĞAN SAHADAN AYRILMIYOR

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Aday Adayı olmak için 5 yıldır görevini yürüttüğü AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ali Doğan, belirlemiş olduğu hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Doğan, gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri arasına Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü de ekledi. Doğan, ziyaret esnasında ilçede faaliyet gösteren okullar ve öğrencilerin genel durumu hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ile fikir alış verişinde bulundu. 

 

MESLEKTAŞLARINA BAŞARI DİLEDİ

Ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal ile görüşen Doğan, ilçede eğitim durumu hakkında bilgi alarak sohbet gerçekleştirdi. Ziyaretlere ilişkin bilgi veren ve ayrıca kendisinin de yıllardır öğretmenlik yaptığını belirten Doğan, “Tüm Milli Eğitim personellerimizin ve meslektaşlarımın başarılarının devamını dilerim. Eğitim- öğretim her şeyin başlangıcıdır. Bu yolda emek veren meslektaşlarıma kolaylıklar dilerim” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: DOĞAN SAHADAN AYRILMIYOR