DOĞAN, KARADAĞ PROJESİ’NİN SÖZÜNÜ ALDI

DOĞAN, KARADAĞ PROJESİ’NİN SÖZÜNÜ ALDI

Gazipaşa’nın doğu bölgelerinde yaşanan sulama suyu sorununa çare arayan Başkan Doğan, Karadağ Havuz Projesi ile Zeytinada, Göçük, Güney, Kırahmetler ve Muzkent mahallelerinin suya kavuşacağını söyledi.

Gazipaşa’nın sulama suyu sıkıntısı çeken doğu bölgelerinin sulama suyu sorununu çözmek için çabalayan AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, bölgeyi sık sık ziyaret ederek vatandaşlarla istişare ediyor. Zeytinada Mahallesi başta olmak üzere Göçük ve Güney mahallelerinin su sorununa çare arayan Doğan, milletvekilleri ve Devlet Su İşleri’ne (DSİ) sundukları Karadağ Havuz Projesi hakkında devletin üst düzey temsilcilerinden söz aldığını dile getirdi.

KARADAĞ HAVUZ PROJESİ İLE FİKİRLERİNİ YETKİLİLERE İLETMİŞTİ

Başkan Doğan, kendi projesi olan Karadağ Projesi’yle ilgili bilgi görüş alışverişinde bulunmak üzere, Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman ve Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Ferhat Köseoğlu ile DSİ Şube Müdürlerini Gazipaşa’ya davet etmişti. Burada DSİ yetkilileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Doğan, Göçük, Zeytinada, Güney ve İnal mahallelerinde incelemelerde bulunmuş, Karadağ Havuz Projesi ile fikirlerini yetkililere iletmişti. 

BAŞKAN DOĞAN SÖZ ALDI

DSİ yetkilileri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla yapılan saha çalışmalarının ardından yaşanan gelişmeleri gazetemizle paylaşan Doğan, “Arkamızda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideri varken, çözemeyeceğimiz sorun yok Allah’ın izni ile… Kamuoyunun bildiği üzere, Karadağ Havuz Projemiz var. Bu proje ile Zeytinada, Göçük, Güney, Kırahmetler ve Muzkent gibi sulama suyu sorunu çeken mahallelerimizin su sorununu çözme gayreti içindeyiz. Gökçeler Barajı’nda toplanan suyu, cazibeyle Karadağ’ın başına çıkarıp buradan su sorunu çeken mahallelerimizin kullanımına sunacağız. Bu projeyle ilgili sözümüzü aldık. Yakın zamanda suyu taşıyacak borularımız Gazipaşa’mıza gelecek. Bu borularla Karadağ’ın zirvesine su çıkaracağız. Burada bu suyu depolayıp Zeytinada, Göçük, Güney, Kırahmetler ve Muzkent mahallelerimizde çiftçilerimizin kullanımına sunacağız” dedi. 

DOĞAN TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Doğan, “Gazipaşa’mızın her zaman arkasında duran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, takım kaptanımız Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, bakanlarımıza, milletvekillerimize ve DSİ çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

Karadağ Projesi, Güney, Göçük ve Kırahmetler Mahallesi’ne hakim noktada bulunan Karadağ’da faaliyete geçirilecek. 



Anahtar Kelimeler: DOĞAN KARADAĞ PROJESİ’ SÖZÜNÜ