DOĞAN BAKAN TUNÇ’U KARŞILADI

AK PARTİ Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan, Antalya’ya temaslarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u karşıladı. Doğan, burada bakan Tunç ve partinin üst düzey isimleriyle birebir görüşme gerçekleştirdi.

SİYASET 23.10.2023 19:16:00 0
DOĞAN BAKAN TUNÇ’U KARŞILADI

Antalya’ya giden AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan, Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Milletvekilleri; Mustafa Köse, Kemal Çelik Tuba Vural Çokal, İbrahim Etem Taş, Atay Uslu ve Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit ile birlikte; Antalya’ya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u karşıladı. Karşılamanın ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç kendisini karşılamaya gelenlerle birlikte hasbihal ederek, toplantı gerçekleştirdi. Doğan, burada yapılan toplantının ardından bakan Tunç ve partinin üst düzey isimleriyle birebir görüşme gerçekleştirdi.

 

SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Öte yandan, seçim sürecinde çalışmalarına devam eden AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan, ilçede gerçekleşen faaliyetlere, düğünlere, mevlitlere, cenazelere katılarak, hastanede tedavi gören hastalar ile hastalara refakat eden hasta yakınlarını da ziyaret ediyor. Diğer yandan esnaf ziyaretlerine yoğunluk veren Doğan, her zaman vatandaşın yanında olacağını ve saha çalışmalarına devam edeceğini belirtti. >Geylani TOPALOĞLU


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27