Tarih: 30.08.2023 13:57

DOĞAN ADAYLIK İÇİN İSTİFA ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, 2024 yerel seçimlerinde partisinden belediye başkanı aday adayı olmak için AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti. Dün akşam yapılan haftalık yönetim kurulu toplantısında istifasını AK Parti Gazipaşa İlçe Koordinatörü Erden’e teslim eden Doğan, kamuoyunda AK Parti’nin muhtemel adayı olarak gösteriliyor.

 

TÜM yurtta olduğu gibi Gazipaşa’da da 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimlerin belirlenmesi için sandık başına gidilecek. Seçime aylar kala seçim stratejilerini belirleme çalışmalarına giren siyasi partiler, diğer yandan en güçlü adayları çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Bu noktada çalışmalarına hız veren AK Parti Genel Merkezi, il ve ilçe teşkilatlarına gönderdiği talimatla, belediye başkan aday adayı olacak il ve ilçe başkanlarının istifasını istemişti. Antalya İl Başkanı Ali Çetin konuyla ilgili olarak geçtiğimiz gün AK Parti İlçe Başkanları ile online bir toplantı gerçekleştirmiş ve aday adayı olacak ilçe başkanlarına istifa çağrısında bulunup, ‘çalışmalara başlayın’ talimatı vermişti. 

 

DOĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ

Genel Merkez talimatıyla istifa kararı alan Başkan Doğan, dün akşam yapılan ve ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, mahalle başkanları ile AK Parti İlçe Koordinatörü Mehmet Erden’in yer aldı AK Parti haftalık yönetim kurulu toplantısında istifa ettiğini açıkladı. Başkan Doğan’la birlikte yönetim kurulu asil ve yedek üyeler de istifasını verdi. Salonda bulunanlara seslenen Başkan Doğan, sadece aday adaylığına değil, AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan adaylığına talip olduğunu belirterek, herkesten destek istedi. Gazipaşa’da yerel yönetim seçimlerinin kazanmanın kolay olmadığına dikkat çeken Doğan, “AK Parti belediyeciliğini Gazipaşa’ya getirebilmemiz için tüm siyasi partilerden oy almamız lazım. Allah’ın izniyle bunu da başaracağız” dedi. 

 

“GAZİPAŞA İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK”

“21 yıldır Gazipaşa’mızın kalkınması, refahı ve yaşanabilir bir şehir olması için var gücümüzle çalıştık.” Diyerek sözlerine başlayan Doğan, “Sizlerin destekleriyle projelerimizi hayata geçirerek güzel hatırlanacak bir hikayeyi hep birlikte yazdık. Ne yaptıysak, sizler için ve sizlerin sayesinde oldu. Sizlerin inancı ve desteği olmasaydı, ortaya koyduğumuz projelerin ve hizmetlerin başarısı mümkün olmazdı. Ancak her dönemin bir sonu olduğuna ve değişimin hayatın bir gerçeği olduğuna inanarak; yeni bir dönemin, yeni bir enerjinin Gazipaşa için daha fazla fayda sağlayacağına inanıyorum: Bu inançla kurulduğu günden bu yana her kademesinde büyük bir aşk ve gayretle görev aldığım ve 5 yılı aşkın bir süredir yürüttüğüm AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. İstifamı sunarken “Yeni bir Gazipaşa”vizyonu ile bu eşsiz şehri her alanında en üst lige taşımanın arzusu ve hayali içerisindeyim. 21 yıldır vizyonuyla, icraatlarıyla bize liderlik eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarlığımı ifade etmek istiyorum” dedi. 

 

Başkan Doğan sözlerine şöyle devam etti: “Her koşulda ve şartta Gazipaşa sevdasıyla bize yol gösteren, görev süremizdeki en büyük şansımız Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na da şükranlarımı sunuyorum. Büyük ve Güçlü Türkiye hedefinde, her bir dava arkadaşımızla birlikte omuz omuza çalışmış olmanın haklı gururunu yaşıyorum. İl Başkanımız Ali Çetin’e, İl yönetimimiz ve Genel Merkezimizdeki siyasi büyüklerimize, Milletvekillerimize, kuruluşundan bugüne bu kutlu yürüyüşe katkı sunan her bir yol arkadaşımıza ve en önemlisi siz değerli hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarıları ve birlikte yaşadığımız tüm anıları daima özlemle anacağım. Gönlüm, ‘Yeni bir Gazipaşa’nın yeşereceği, büyüyeceği ve parlayacağı günleri dört gözler bekliyor. Yolun sonu, yolcuğun bir başka başlangıcıdır. Bende inanıyorum ki, “Yeni bir Gazipaşa” yolculuğumuz, şehrimizin geleceği için aydınlık ve umut dolu bir sayfa açacaktır. Destekleriniz, güveniniz ve sevginiz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum. Sağ olun, var olun…”>Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —