Tarih: 10.05.2023 17:42

DOĞAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

Yerel yönetimi de eleştiren Doğan, “Sayın Başkan, diğer il ve ilçelerde seçim çalışması yaparken, belediyenin çöp kamyonu dağda mahsur kaldı” dedi. 

AK PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, sayılı günler ve saatler kalan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri’yle ilgili açıklama yaptı. Seçim çalışmaları kapsamında Gazipaşa’yı karış karış gezdiklerini ifade eden Doğan, HDP üzerinden CHP ve Millet İttifakı’na yüklendi. Gazipaşa’da yerel yönetimi de hedef alan Doğan, “2019 yılında “Martın sonu bahar” diyen bu zihniyet, büyükşehir ve ilçe belediyelerinde bir çivi dahi çakmadı. AK Parti’nin başlattığı projeleri bitirmekte bile zorlandılar. Şimdi de Türkiye’ye baharı getireceklerini söylüyorlar. Ülkemize bahar çoktan geldi. Ülkemiz, 14 Mayıs’tan sonra Türkiye Yüzyılı ile yazı yaşayacak” dedi. 

“ÜLKEYE BAHAR; BOŞ LAFLA DEĞİL, İCRAATLA GELİR”

Doğan, “2019 yılında Gazipaşa kendi yağında kavrulur diyen Belediye Başkanı, belediye arazilerini satarak belediyeyi ayakta tutmaya çalışıyor. Bugün gelinen noktada aynı cümleleri Genel Başkanları kullanıyor ve ülkenin kaynakları ülkeye yeter diyor. “2019’da bunlar çivi dahi çakamaz” dediğimizde “Çivi değil sikke bile çakarız” demişlerdi. Bugün yine tekrar ediyorum; ülkemiz bunların zihniyetiyle bir arpa boyu ilerleyemez. Ama AK Parti ne yaptı; bunların güç aldığı Kandil’e sondaj saldı. Terör yuvası olan o dağlar, artık petrol bereketiyle anılıyor. Ülkeye bahar; boş lafla değil, icraatla gelir. Vatandaşlarımızın da bildiği gibi yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Reis’imiz yapar” ifadelerini kullandı. 

“YILMAZ SEÇİM ÇALIŞMASI YAPARKEN, ÇÖP KAMYONU DAĞDA BOZULUP MAHSUR KALDI”

Gazipaşa Belediyesi’nin ilçe halkına hizmet götürmekte zorlandığını dile getiren Başkan Ali Doğan, Başkan Yılmaz’ın hizmet noktasında sınıfta kaldığını dile getirdi. Yılmaz’ın 4 yıldır vatandaşları borç edebiyatıyla oyaladığını ifade eden Doğan, “4 yıldır Gazipaşa’ya bir tane büyük proje kazandıramayan Sayın Başkan, seçim döneminde sahaya indi. Gazipaşa halkı için sarf etmediği eforlarıKılıçdaroğlu için harcıyor. Bir bakıyorsun Isparta’da bir bakıyorsun Burdur’da… Siz Gazipaşa halkının belediye başkanı mısınız, yoksa CHP’nin il ya da ilçe başkanı mısınız? Sizin göreviniz halka hizmet etmek. Bırakın sahada partiniz çalışsın. Siz halk için çalışın” diyerek Yılmaz’ı eleştirdi. 

“ÇÖP KAMYONUNU ONARMAKTA ZORLUK ÇEKEN BU ZİHNİYET, İHA’YI SİHA’YI NASIL GELİŞTİRSİN”

“Sayın Başkan, diğer il ve ilçelerde seçim çalışması yaparken, belediyenin çöp kamyonu dağda mahsur kaldı” diyerek önemli bir iddiayı ortaya atan AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Gazipaşa Belediye Başkanı yani seçilmiş bir kamu görevlisi, bir cumhurbaşkanı adayı için makamını, görevini bırakıp başka il ve ilçelere seçim çalışmasına gidiyor. Bu sırada çöplüğe çöp taşıyan bir çöp kamyonu ise dağda arıza yapıyor. 1 hafta 10 gün içi çöp dolu o kamyon dağda mahsur kalıyor ve halen orada… Bunların zihniyeti bu… İlçeye hayrı olmayan bu zihniyet koskoca Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetmeye talip oluyor. Çöp kamyonunu onarmakta zorluk çeken bu zihniyet; zırhlı askeri araçlarımızı, hızlı trenlerimizi, İHA’larımızı, SİHA’larımızı, SİHA gemilerimizi, akıllı cihazımız Togg’u, Bayraktar’ı, Kızılelma’yı nasıl geliştirip, ülkeye kazandıracaklar?” dedi. 

“YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

Gazipaşa’da Yat Limanı gibi önemli bir projede sona gelindiğini dile getiren Doğan, “Hastanemiz MR’a kavuşuyor. Elektrik olmayan birçok yaylalarımıza elektrik gelecek. Akdeniz Sahil Yolu en kısa zamanda bitecek. Bunun yanında ilçeye doğalgaz getirilerek önemli bir yatırıma imza atılacak. Hem ülkemize, hem Antalya’mıza, hem de Gazipaşa’mıza yaparsa AK Parti yapar, durmak yok yola devam” ifadelerine yer verdi. 

“ÖCALAN’IN SLOGANLARIYLA MİTİNG MEYDANINA ÇIKAN O ADAY, BATIDA BAYRAK VE VATAN EDEBİYATI YAPIYOR”

Gazipaşa halkına seslenerek 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’na destek isteyen Doğan, “Karşımızda, PKK’nın siyası uzantısı HDP gibi bir partinin desteğini arkasına almış bir ittifak var. Bu ittifakın öyle bir cumhurbaşkanı adayı var ki, doğuda ayrı batıda ayır konuşuyor. Van’da HDP’lilerin bölücü elebaşı Öcalan’ın sloganlarıyla miting meydanına çıkan o aday, batıda İzmir’de, Antalya’da, İstanbul’da bayrak ve vatan edebiyatı yapıyor. Bunu vatandaşlarımız ve kendi partilileri de çok iyi biliyor ve görüyor” değerlendirmesinde bulundu. 

“HAK, ADALET VE HUKUK; TERÖRİSTLERİ CEZAEVİNDEN SALMAKLA MI?”

Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasında ciddi farklar bulunduğunu dile getiren Başkan Ali Doğan, “Bizler; vatan, millet, bayrak diyoruz, bunlar; Selo’ya, Kavala’ya, Öcalan’a özgürlük diyor. Bizler; tam bağımsız Türkiye için uğraşıyoruz, bunlar; doğuda yerel yönetimlere özerklik zırvası altında ülkeyi bölmeyi amaçlıyor. Daha hafta sonu Antalya’da “Bizler Kuvâ-yiMilliyeci bir partiyiz deyip” Antalyalılara toprak bütünlüğü masalı okuyan Kılıçdaroğlu’nun kayyuma ve özerkliğe yaklaşımı herkes tarafından biliniyor. Bizler; Togg diyoruz, Bayraktar diyoruz, Kızılelma diyoruz, milli silahlar ve araçlar diyoruz, TCG Anadolu diyoruz, Karadeniz’de doğalgaz, Gabar’da petrol diyoruz, bunlar; boş laflarla “Ülkeye bahar gelecek” diyor. Bahar nasıl gelecek bunu anlatan yok. Vaatleriniz, projeleriniz, planlarınız, programlarınız neler? Cevap yok… Varsa yoksa Selo. Varsa yoksa yerel yönetimlere özerklik. Bu ülkede teröristi cezaevine koymak adaletsizlik mi? Casusluk yapan gazetecilere hapis cezası vermek hukuksuzluk mu? Vatanın bölünmez bütünlüğüne göz dikenleri hapse tıkmak haksızlık mı? Eğer adalet; teröristi cezaevinden çıkarmaksa, hukuk; casusluk yapan gazetecilere ceza vermemekse, vatanın bölünmez bütünlüğüne göz dikenleri hapse tıkmak haksızlıksa o sizin bileceğiniz bir iş… Oy kullanacak tüm vatandaşlarımızın bu durumu göz önünde bulundurarak vicdani bir karar vermelerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —