DİYETİSYEN İPEK BAYRAKÇI YENİ YERİNDE

GAZİPAŞA’DA sürdürülebilir bütüncül beslenme danışmanlığı yapan Psikolog Diyetisyen İpek Bayrakçı, ofisini yeni yerine taşıdı.

SAĞLIK 5.12.2022 12:11:00 0
DİYETİSYEN İPEK BAYRAKÇI YENİ YERİNDE

Teorik bilgilerine ve ikna yeteneğine güvenen Diyetisyen İpek Bayrakçı, ilçemizde geçtiğimiz yıllarda hizmet vermeye başlamıştı. Bayrakçı İstiklal Mahallesindeki ofisini aynı mahallede bulunan Mehmet Oğuz Bulvarı Topaloğlu İş Merkezi’ne taşıdı.

Fiziksel, duygusal ve psikolojik olarak iyi olma halinin birey için temel olduğunu bilerek danışanlarına bütünsel yaklaşan Psikolog Diyetisyen İpek Bayrakçı “Mezun olduğum bölümü çok sevmekte ve kendimi her alanda geliştirmekteyim. Teorik bilgilerime ve ikna yeteneğime, insan ilişkilerime güveniyorum. Fiziksel, duygusal ve psikolojik olarak iyi olma halinin birey için temel olduğunu bilerek danışanlarıma bütünsel yaklaşıyorum. Bu bağlamda psikoloji bölümüyle çift anadal yaptım. Beslenme bilgisinin ve psikoloji bilgisinin birlikteliğinin güzel sonuçlar doğuracağına inanıyorum” dedi.

Sürekli yeni bilgiler ile kendisini geliştirmeyi ve insanların hayatlarına dokunmayı hedef belirleyen Bayrakçı, “Mesleğimin çeşitli alanlarında stajlar yaparak kendimi geliştirme fırsatı buldum. Bu alanda araştırma yapmak ve sürekli yeni bilgilerle kendimi geliştirmek benim için oldukça heyecanlı. Bu sebeple sizlere daha iyi hizmet verebilmek için ofisimi taşıma kararı aldım. Siz değerli danışanlarımı yeni adresime bekliyorum. İnsanların hayatına dokunabilmem umuduyla, sevgiler” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: DİYETİSYEN BAYRAKÇI YERİNDE