'DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ' ÖDÜL TÖRENİYLE TAÇLANDI

İLÇE Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

EĞİTİM 1.06.2024 10:35:00 0

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren 81 ilde hayata geçirilen “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında Gazipaşa’da düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, ödüllerini aldı. Öğrencilerin dil becerileri ve kelime hazinelerini zenginleştirmeleri ve aynı zamanda dilimize olan sevgilerini artırmaları hedefiyle yapılan projenin ödül töreni ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Törene İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bilal Dal ve Muhsin Bozdağ ile okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 
 

BAŞARILI ÖĞRENCİLER MAKAMDA KABUL EDİLDİ
Başarılı olan öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında kabul eden Şube Müdürü Bilal Dal “Dilimizin Zenginlikleri” projesinin amacının, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini keşfetmelerini ve doğru kullanmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Müdür Dal, “Proje kapsamında ilçemizde çeşitli yarışmalar düzenledik. Bu yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.


DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Ardından İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bilal Dal ve Muhsin Bozdağ tarafından şiir, hikaye, kompozisyon, kelime oyunu gibi çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. >Vildan RENDE