DİLER, SAHADAN AYRILMIYOR

AK PARTİ Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Esen Diler Uysal, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

SİYASET 22.12.2023 10:20:00 0
DİLER, SAHADAN AYRILMIYOR

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü görevinden istifa ederek AK Parti’den Gazipaşa Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Eser Diler Uysal, ilçeye hizmet için kolları sıvadı. Aslen Gazipaşalı olan Uysal, aday adaylığı başvurusunun hemen ardından saha çalışmalarını yoğunlaştırdı. 


İLÇEYE AK PARTİ BELEDİYECİĞİNİ KAZANDIRMAK İSTİYOR
AK Parti belediyeciliği ile ilçe halkına hizmet vermeyi amaçlayan Diler, Gazipaşa merkez yanı sıra civar mahallelerde de düğün, nişan, hasta ziyaretleri ile taziye programlarına katılıyor. Çörüş Mahallesi’nde İlçe Başkanı Ramis Yiğit ile birlikte mevlit programına da katılan Diler, Gizem Sertel ve Emrah Sayman çiftinin de nikah şahitliğini yaptı. Gazipaşa’daki çiftçiler ve üreticilerle de bir araya gelen Belediye Başkan Aday Adayı, Güneyköy Muz Deposu’nu da ziyaret ederek tarımsal üretimdeki potansiyelden daha çok faydalanmak ve daha çok yatırımı Gazipaşa’ya çekmek için planladığı projelerden bahsetti.


“KAZANIRSA SEÇİLMİŞ İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”
AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Esen Diler Uysal, devletin farklı kurumlarında yönetici olarak çalıştı. Hem kamu alanında hem de adalet ve yerel yönetimler konusundaki tecrübesiyle dikkat çeken Diler, AK Parti adayı olarak açıklandığı ve seçimi kazandığı takdirde, “Antalya’nın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı” unvanını ilçemize getirmiş olacak. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27