Tarih: 02.12.2023 10:20

DİLER, PAZARIN NABZINI TUTTU

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİ Belediye Başkan Aday Adayı olan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya eski Bölge Müdürü Esen Diler, cuma pazarında esnafları ziyaret etti. Pazarda halkla bir araya gelen Diler, esnaflardan ve vatandaşlardan destek istedi. 


Gazipaşa Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapan AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Esen Diler, saha çalışmaları kapsamında cuma pazarı esnaflarını ziyaret ederek, desteklerini istedi. Pazar esnafı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Diler, pazarda esnafının ve vatandaşların nabzını tuttu. Gerçekleştirdiği pazar ziyaretinde özellikle kadın esnaflar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Diler’e, kadınların Kadın Belediye Başkanı” taraftarıyız demeleri de dikkat çekti. 


ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Pazar esnafının yanında olduğunu ve sorunlarına kulak vereceğini söyleyen Diler; “Pazarcı esnafı, sorunlarını da dile getirerek bize bildirdi ve bu sorunların çözüleme sorunlar olmadığını gördük. Farklı talepler vardı ve sadece onlara şunu söyledim; Gerçekten yapabileceğimiz şeylere söz veriyoruz, bizi aşan şeyleri de ancak not alabiliriz iletmek üzere. Yapamayacağımız hiçbir şeye söz vermeyeceğiz. Evet dediğimiz her şeyi de söz olarak kabul etsinler ve hesap sormak üzere bir kenara not alsınlar” ifadelerini kullandı.


“PAZARDAKİLER TARAFINDAN KENDİ KIZLARI GİBİ KARŞILANDIM”
Diler; “Memleketime hizmet etmek için Gazipaşa Belediye Başkanlığı’na talip oldum. Aday adaylığım sürecinde de zaten Gazipaşa ile ilişkilerimiz vardı, bugün de pazarı ve pazardaki esnafları dolaştık. Pazarı dolaşırken fark ettim ki anne ve babamın öğretmenliği nedeni ile pek çok köyle bağlantıları olmasından dolayı gerçekten de Pazar esnafı ve pazarda alışveriş yapan memleketlilerim tarafından kendi kızları gibi karşılandım, bu durum da beni çok gururlandırdı. Burada anne ve babama bir kez daha teşekkür ediyorum. Tüm pazar esnafımıza ve alışveriş yapan halkımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —