DEPREMZEDELERİN YANINDAYIZ

GAZİPAŞA’DA, Mersin-Antalya D-400 Karayolu üzerinde bulunan ve depremzedeler için ‘Ücretsiz İkram Merkezi’ne dönüştürülen Güney Mahallesi Köy Konağı, afetzedeler için ücretsiz ‘Giyim Market’ hizmeti de veriyor.

GÜNDEM 13.02.2023 11:34:00 0
DEPREMZEDELERİN YANINDAYIZ

Gazipaşa’nın Güney Mahallesi Köy Konağı, Gazipaşa Kaymakamlığı tarafından ‘ücretsiz ikram merkezi’ne çevrildi. Mersin-Antalya D-400 Karayolu üzerinde bulunan köy konağında, deprem bölgesinden Antalya’ya gelen depremzedelere ücretsiz yemek ve içecek ikramı yapılıyor. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’un talimatıyla ‘ücretsiz ikram merkezi’ne dönüştürülen köy konağını dün ve önceki gün binlerce depremzede ziyaret etti. Köy halkı ve kaymakamlığın desteği ile hazırlanan yemekler burada afetzedelere ikram edildi. 7/24 depremzedelerin hizmetinde olan köy konağında, afetzedeler için ücretsiz ‘Giyim Market’ de hizmet vermeye başladı. ‘Giyim Market’i kullanan vatandaşlar, ayakkabı ve iblise ihtiyaçlarını burada karşılayabiliyor. 


KAYMAKAM ALTUN ZİYARET ETTİ


Gazipaşa Kaymakamımız Orhan Altun ve Cumhuriyet Savcısı Tarık Korkmaz, Mersin- Antalya D-400 Karayolu’nu kullanan depremzedelere 24 saat esasına göre ‘ücretsiz ikram merkezi’ olarak hizmet vermeye başlayan tesisi ziyaret etti. Burada yapılan çalışmaları inceleyen Altun, tesisi ziyaret eden depremzedelerle bir araya gelip, vatandaşların taleplerini dinledi.


Anahtar Kelimeler: DEPREMZEDELERİN YANINDAYIZ