DEPREMZEDELERE ZİYARETÇİ AKINI

Gazipaşa’da konaklayan depremzedeler, ziyaretçi akınına uğradı. Bürokratlar ve siyasiler, ziyaret edilen depremzedelerin durumları hakkında bilgi aldı.

GÜNDEM 27.02.2023 14:15:00 0
DEPREMZEDELERE ZİYARETÇİ AKINI

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 10 ilde yıkım ve can kaybına neden olan depremin ardından Gazipaşa’ya gelen depremzedelerin yaraları bir bir sarılıyor. Gazipaşa’da; KYK Yurdu, Turizm Uygulama Oteli, otel, apart ve özel konutlarda konaklayan depremzedeler, ziyaretçi akınına uğruyor. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kumaş, AK Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Muammer Özbudak, Gazipaşa’da göreli kurum amirleri ile Gazipaşa ve Alanyalı iş insanları depremzedeleri ziyaret etti. Afetzedelerin durumları hakkında yurt ve otel yetkilerinden bilgi alan heyet, çocuklara da çeşitli ikram ve hediyelerde bulundu. 

 “BU AFETİ BİR VE BERABER OLMAKTAN ALDIĞIMIZ GÜÇLE ATLATACAĞIZ”

Yapılan ziyarete ilişkin açıklama yapan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Toklu, devletin tüm kurumlarının depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olduğunu söyledi. Toklu, “Gazipaşa Kaymakamımız Sn. Orhan Altun, Gazipaşa İlçe Başkanımız Sn. Ali Doğan, İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz ve Belediye Meclis Üyemiz ile Gazipaşa Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdunda misafir ettiğimiz vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Devletimiz tüm imkanlarıyla depremzede vatandaşlarımızın yanında. Rabbim devletimize güç, kuvvet versin. Bu afeti bir ve beraber olmaktan aldığımız güçle atlatacağız” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: DEPREMZEDELERE ZİYARETÇİ AKINI