DEPREMZEDELERE SICAK ÇORBA İKRAMI

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’da Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan kayıt merkezine gelen depremzedelere sıcak çorba ikram ediyor.

GÜNDEM 17.02.2023 12:22:00 0
DEPREMZEDELERE SICAK ÇORBA İKRAMI

Antalya Büyükşehir Belediyesi deprem bölgelerinden Antalya’ya gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için mücadele etmeye devam ediyor. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Gazipaşa’ya gelen depremzedelerin, AFAD koordinesinde Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan kayıt merkezinde kayıtları alınıyor. Burada kayıt altına alınan depremzedeler, ilçemizde bulunan yurt, otel, apart ve özel konutlara yerleştiriliyor. 


“HEP BİRLİKTE YARALARI SARMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”


Depremzedeleri Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Meydanda bulunan kayıt merkezine gelen depremzedelere Mobil Aşevi aracılığı ile sıcak çorba ikram ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Tan, “Antalya’mıza, Gazipaşa’mıza gelen depremzedeleri yalnız bırakmıyoruz. Gazipaşa’da Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan kayıt merkezimize gelen depremzedelere Mobil Aşevimiz ile sıcak çorba ikram ediyoruz. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz, hep birlikte yaraları sarmak için mücadele ediyor” dedi.


Anahtar Kelimeler: DEPREMZEDELERE SICAK ÇORBA İKRAMI