Tarih: 06.02.2023 12:19

DEPREMZEDELER YARDIMLARIMIZI BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Yardım kampanyası hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Bugün Dayanışma Günü! Sevgili Hemşehrilerim, hepimizin bildiği gibi gece saatlerinde Kahramanmaraş Pazarcık merkezli şiddetli bir deprem yaşandı. Gazipaşa’mızda da hissettiğimiz deprem sonrası maalesef birçok ilimizde göçükler meydana geldi. Gazipaşa Belediyesi olarak, deprem bölgesinde zor durumda olan vatandaşlarımız için yardım kampanyası başlatıyoruz. Kampanyamıza destek olmak isteyen hemşehrilerimiz, Gazipaşa Belediyesi Fuar Alanı’nda oluşturacağımız ihtiyaç toplama merkezine yardımda bulunabilirler. Şimdiden tüm hemşehrilerime destekleri için teşekkür ederim” dedi.

 

ÖNEMLİ İHTİYAÇLAR NELER?

 

Öncelikli ihtiyaçlar: Çadır, battaniye, yorgan, ısıtıcı, paketli gıda, el feneri, mont, yağmurluk, atkı, bere, eldiven, çizme, şemsiye, bebek maması ve bebek bezi.

 

YARDIMLAR FUAR ALANINDA TOPLANACAK

 

Gazipaşa Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek vermek isteyen ilçe halkı, Gazipaşa Belediyesi Fuar Alanı’nda oluşturulacak yardım alanına yardımlarını yapabilecek. Ayrıca, ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, 0242 572 10 13 ve ya 120 numaralı telefonları arayarak, belediye bünyesinde bulunan Halk Masa birimine ulaşabilir. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —