Tarih: 14.04.2023 13:52

DEPREMZEDELER İÇİN RAMAZAN KOLİLERİ YOLA ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu'na (Türkiye Kamu-Sen) bağlı, Türk Eğitim Sen, Türk Sağlık Sen, Türk Tarım Orman Sen, Türk Büro Sen, Türk Diyanet Vakıf Sen ilçe temsilcilikleri deprem bölgesindeki yaraları sarmak için çalışmalarına devam ediyor. Yardım kampanyaları kapsamında Kamu-Sen Gazipaşa Şubesi de üyeler, kamu çalışanları ve hayırseverlerin bağışlarıyla Ramazan kolisi hazırladı. 

BİN ADET KOLİ DAĞITILACAK

1000 adet dağıtımı yapılacak olan kolilerin içerisinde ayçiçek yağı, makarna, pilavlık pirinç, kuru fasulye, bulgur, nohut, mercimek, un, şeker, çay, tuz, salça, arpa şehriye, helva, zeytin, krem ve çikolata bulunuyor. Hazırlanan Ramazan kolileri 1 TIR’a yüklenerek, deprem bölgelerine dağıtılmak üzere dualarla yola çıktı. Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya illerine teslim edilecek koliler, oradan da Türkiye Kamu-Sen Teşkilatları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

BİRLİK BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Sendikalar tarafından yapılan ortak açıklamada “Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak Ramazan ayının başından itibaren deprem bölgesine gönderilmek üzere üyelerimizin, kamu çalışanlarımızın ve hayırseverlerimizin bağışlarıyla toplanmış olan 1000 adet gıda kolisi Türkiye Kamu-Sen üyeleriyle yardım kamyonuna yüklenerek dualarla uğurlandı. Bu kampanyaya katkıda bulunan herkese Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak ayrı ayrı teşekkür ederiz. Yüce Allah şu mübarek Ramazan ayında yapmış olduğunuz yardımları kabul etsin. Birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin, depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar versin, her türlü afetlerden insanımızı korusun, bu acılardan gerekli dersi çıkarmayı ve tedbir almayı bizlere nasip etsin.” İfadelerine yer verildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —