DEPREMZEDELER İÇİN EV EŞYASI TOPLANACAK

GAZİPAŞA Kaymakamlığı SYDV Müdürlüğü ve GAZEMDER, Gazipaşa’ya yerleşen depremzedelerin kullanımına sunulmak amacıyla “Ev eşyası toplama merkezi” oluşturdu.

GÜNDEM 13.02.2023 11:59:00 0
DEPREMZEDELER İÇİN  EV EŞYASI TOPLANACAK

Gazipaşa Emlakçılar Derneği (GAZEMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Türker, Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü ile GAZEMDER’in, Gazipaşa’ya yerleştirilen depremzedelerin zaruri ev eşyası ihtiyaçlarının giderilmesi için “Gazipaşa Depremzede Ev Eşyası Toplama Merkezi” oluşturulduğunu duyurdu. İlçe halkından ev eşyası desteği beklediklerini belirten Türker, yardımların Yeni Mahalle D-400 Karayolu üzeri Tuncerler Petrol karşısı Manolya Apartmanı altında oluşturulan merkeze teslim edilebileceğini söyledi. 
Konuyla ilgili açıklama yapan GAZEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Türker, “Değerli vatandaşlarımız! 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketi arkasından evleri yıkılan yurttaşlarımızın bölgeye sevkiyatı devam etmektedir. Bu Sevkiyat sırasında ilçemizde ikamet etmeye başlayan veya edecek olan kişilerin barınma ihtiyacının da zaruri ev eşyası temini konusunda da ciddi bir talep oluşmuştur. Evlere yerleştirilen depremzedelerimizim eksikleri ve boş dairelerde oluşturulacak yeni yaşam alanları için Gazipaşa kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü ile koordineli olarak derneğimizin organizasyonunda Yeni Mahalle D-400 Karayolu üzeri Tuncerler Petrol karşısı Manolya Apartmanı altında “Gazipaşa Depremzede Ev Eşyası Toplama Merkezi” oluşturulmuştur. Bu sebeple özellikle aşağıda belirtilen listede sıfır veya 2. el kullanılır durumdaki ev eşyası ürünlerin vatandaşlarımızca toplama merkezimize teslim edilmesini veya muhtarlıklar aracılığı ile ilgili birimlerimize bildirilmesini rica ediyoruz. Ayrıca ürün gönderilmesi konusunda araç sıkıntısı olan kişilere tarafımızca görevli araç temini sağlanacaktır.


ARACI OLMAYANLAR ARAÇ TALEP EDEBİLİRLER


Araç talepleriniz için irtibat telefonlarımız, 0534 561 60 80 - 0534 304 78 04  - 0536 949 42 42 numaralı telefonlardır. Ev eşyası için ürün ihtiyacı talebinde bulunacakların talepleri Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Kamuoyuna önemle duyurulur” dedi. 


İŞTE İHTİYAÇ LİSTESİ


Elektrikli ısıtıcı, soba, çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, ocak, ütü, süpürge, baza, çocuk beşiği, kanepe, koltuk, sandalye, sehpa, elbise dolabı, yatak, yorgan, yastık, çarşaf, pike, battaniye, perde, halı, kilim, yolluk, her türlü mutfak malzemesi ve temizlik malzemesi.
Öte yandan, giyim tarzı ürünlerin Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğünün kapalı spor salonundaki toplama alanına gönderilmesi istendi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27