DENİZYOLUNDA ZİNCİRLEME KAZA

Gazipaşa’da, kaza yapan motosikletli kadın sürücüye yardım etmek için duran jandarma aracının arkasında bekleyen araca başka bir aracın çarpması sonucu zincirleme trafik kazası yaşandı. Kazada, araçlarda maddi hasar oluştu.

ASAYİŞ 24.09.2022 15:59:00 0
DENİZYOLUNDA ZİNCİRLEME KAZA

Kaza, dün saat 13.55 sıralarında Pazarcı Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selinus Sahili istikametinden şehir merkezine seyir halinde olan yabancı uyruklu kadın sürücü, 07 UM 872 plakalı motosikletinin dengesini kaybedip düştü. O esnada aynı yönde seyir halinde olan ve jandarmaya ait araçta bulunan jandarma personelleri motosiklet sürücüsüne yardım etmek için yolda durdu. Jandarma aracının yolda durduğunu fark eden 07 AOB 260 plakalı araç sürücüsü Şule Ö. yavaşlayarak jandarma aracının arkasında beklemeye başladı. Bu sırada aynı yönde seyir halinde olan Berna E. idaresindeki 07 UY 804 plakalı otomobil, Şule Ö.’nün kullandığı 07 AOB 260 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan 07 AOB 260 plakalı otomobil, jandarma aracına çarparak zincirleme kaza yaşandı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan, motosikletten düşen yabancı uyruklu kadın sürücü için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Durumunun iyi olduğunu belirten sürücü, hastaneye gitmeyi kabul etmedi. Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.


Anahtar Kelimeler: DENİZYOLUNDA ZİNCİRLEME