DENİZ HASTALIK MI SAÇIYOR?

Gazipaşa’da, aralarında çocuk ve gençlerin çoğunlukta olduğu birçok kişinin rahatsızlanarak hastaneye başvurduğu belirtildi.

GÜNDEM 25.07.2022 01:58:00 1
DENİZ HASTALIK MI SAÇIYOR?

Gazipaşa’da, bulantı, kusma ve ishal şikâyetiyle hastaneye başvuran vatandaşların son günlerde sayısının arttığı öğrenildi. Artan şikayetlerin ardından ortaya atılan bir iddia ise vatandaşları tedirgin etti. Bulantı, kusma ve ishal şikâyetiyle hastaneye başvuran vatandaşların denize girip denizden enfeksiyon kaptığı ileri sürüldü. Konuyla ilgili gazetemizin sosyal medya hesaplarına mesaj atan ve konunun açıklığa kavuşturulmasını isteyen vatandaşlar, ortaya atılan iddialar hakkında yetkililerden ikna edici bir açıklama bekliyor.  

“HACI MUSA ÇAYI’NDA KÖTÜ KOKU ŞİKAYETİ”

Hastalıklarla ve denizle ilgili çeşitli iddialar ortaya atılırken, Gazipaşa Arıtma Tesisi’nin hemen yanında bulunan Hacı Musa Çayı’ndan kötü kokuların geldiği ileri sürüldü. Kötü kokunun akşam saatlerinde arttığını belirten Pazarcı Mahallesi sakinleri, çayın denize döküldüğü noktada kötü kokuların arttığına dikkat çektiler.

FOTOĞRAFLAR VE VİDEOLAR TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan Gazipaşa’nın batısında Alanya sınırları içinde bulunan bir turizm tesisinin hemen yanında çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ise vatandaşların tepkisini çekti. Tesisten denize boşalan suyun denizi kirlettiğini söyleyen vatandaşlar, kirlilik nedeniyle denize girmeye çekindiklerini belirttiler.


Nazmi şahin
26.07.2022 17:39:37
ben de denize girdiğim günün ertesi sabahı çok kötü oldum kustum ishal oldum midem akşama kadar bulandı. Denizden kaynaklandığı çok açık olan bu sorunla ilgili acaba harekete geçilecek mi?

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27