DEMİR’DEN BÖCEK’E ZİYARET

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Parti yöneticilerinin de katıldığı ziyarete, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da eşlik etti.

GÜNDEM 10.10.2022 11:22:00 0
DEMİR’DEN BÖCEK’E ZİYARET

Gazipaşa’da 2023 seçimleri kapsamında saha çalışmalarına başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı, temaslarını sürdürmeye devam ediyor. CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir ve parti yöneticileri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. CHP heyetin ziyaretine Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da eşlik etti. Ziyarette, Antalya siyaseti ve Gazipaşa üzerine sohbet edildi.

“DEMİR TALEPLERİNİ İLETTİ”

Parti yöneticileriyle birlikte Başkan Böcek’i ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Demir, Gazipaşa’da gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde kendilerine gelen talepleri Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e iletti. Vatandaşların isteklerini Başkan Böcek’e bir bir anlatan Demir, Büyükşehir’in Gazipaşa’daki yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında Başkan Böcek’le fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonunda Gazipaşalı CHP’lilere teşekkür eden Başkan Böcek, “CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir ve yönetimini ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarete ilişkin CHP İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise, “İlçe Başkanımız Yavuz Demir ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ettik. Ziyaretimizde Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da bize eşlik etti. Misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz” denildi.


Anahtar Kelimeler: DEMİR’ BÖCEK’ ZİYARET