Tarih: 25.12.2023 08:55

DEMİRAL, TOROSLAR GAZİPAŞASPOR İÇİN ÇABALIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kulüp başkanlığını ve antrenörlüğünü yaptığı Toroslar Gazipaşa Spor Kulübü için, hedefleri doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Milli Sporcu Bilgehan Demiral; “Gazipaşa’mıza yakışır bir şekilde ilerleyeceğiz” dedi.


FUTBOL alanında adını birçok yerde duyuran ve bu alanda Gazipaşa’nın gururu olan Bilgehan Demiral, hem kulüp başkanlığını hem de antrenörlüğünü yaptığı Toroslar Gazipaşa Spor Kulübü ile ilgili olarak çalışmalarına ara vermeden antrenmanlarını arttırarak takımında bulunan sporcuları geliştirmek adına çabalarının devam ettiğini belirtti. Bilgehan Demiral, takımındaki oynayan sporculardan bahsederek “Tororslar Gazipaşaspor kulübümüzde yer alan sporcularımız oldukça gayretli ve hırslı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor ve yer aldıkları futbol müsabakalarında kendilerini göstererek formalarını terletiyor” dedi.


“HEDEFİMİZ İLÇEMİZİ FUTBOL ALANINDA YÜCELTMEK”
Takımın başkanlığını ve antrenörlüğünü yapan Bilgehan Demiral, takımı hakkında şu şekilde genel değerlendirme yaptı: “Toroslar Gazipaşaspor olarak belirlemiş olduğumuz hedeflerimiz için ve kendimize çizdiğimiz yol doğrultusunda azimle çalışmaya ve antremanlarla desteklemeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz gün Roma Property Emlak sahibi Özgür Tunç sponsorluğunda oynayan Toroslar Gazipaşaspor U14 Takımımız kendi evimizde katıldığı müsabakada Kargıcakspor’u 8-2 yenerek hanesine 3 puan yazdırdı. Hedeflerimiz açısından ilerlemeye ve kendimizi daha çok geliştirmeye devam edeceğiz. Hedefimiz Gazipaşa’mızı futbol alanında yüceltmek ve adımızı duyurmak. Bu kapsamda da Toroslar Gazipaşaspor’umuzla beraber çalışmalarımıza ve hedefimiz doğrultusunda çizdiğimiz yolda ilerlemek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —