DELİCE VE BIÇKICI’NIN ISLAHINA BAŞLANIYOR

SARIAĞAÇ Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, mahallede yol, içme suyu, sulama suyu ve mezarlıklarda birçok çalışma yapıldığını belirterek “Delice ve Bıçkıcı Çayları’nın ıslahına başlayacağız” dedi.

GÜNDEM 23.02.2023 12:22:00 0
DELİCE VE BIÇKICI’NIN ISLAHINA BAŞLANIYOR

Gazipaşa’da, 2019 yerel seçimlerinde Sarıağaç Mahallesi’ne muhtar seçilen Ahmet Aman, geride bıraktığımız süreçte mahallesinde yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü’nden aldığı hizmetlerle mahallesinde kalıcı çözümler üreten Muhtar Aman, hem mahallesinde acil çözüm bekleyen yolları asfaltla buluşturdu, hem de mahallesinde ıslah bekleyen dereleri temizletti. Bunun yanında içme suyu çalışmalarına da el atan muhtar Aman, şimdi de su taşkınlarının önüne geçilmesi için Delice ve Bıçkıcı çaylarında ıslah çalışması yapılacağını söyledi.

 

4 YILDA BİRÇOK HİZMET

 

Muhtar Aman, 4 yıla yaklaşan görev sürecinde mahallesindeki yolların asfaltından derelerin ıslahına kadar her türlü desteği mahallesine kazandırdığını belirtti. İçme suyu çalışmalarına da ağırlık veren Aman, su taşkınlarının önlenmesine yönelik de mücadele ettiklerini söyledi. Sarıağaç Mahalle Muhtarı son olarak Sarıağaç bölgesinde yol, içme suyu, sulama suyu ve mezarlıkların ıslahı çalışmalarında sona geldiklerini belirterek, Delice ve Bıçkıcı Çayları’nın da ıslahına başlatacaklarını kaydetti. 

 

MUHTAR AMAN’DAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

 

Muhtar Aman, “Mahallemizin içinden geçen derelerin temizlik çalışması ASAT tarafından yapıldı. Çalışmalar dolayısıyla ASAT Genel Müdürümüz İbrahim Kurt’a, ASAT Gazipaşa Şube Müdürü Erhan Özbudak’a ve ASAT çalışanlarına teşekkür ederim. Yine mahallemizde acil çözüm bekleyen yollarımızda Gazipaşa Belediyesi tarafından asfalt çalışması yapıldı. Çalışmalarda emeği geçen Sayın Belediye Başkanım Mehmet Ali Yılmaz’a, yardımcısı Serkan Beye, Fen İşleri Müdürü Ülkü Hanıma, şeflere ve çalışan arkadaşlarıma şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim. Şimdide Delice ve Bıçkıcı Çayları’nın ıslahına başlıyoruz. Yapılacak çalışmalardan dolayı DSİ Bölge Müdürümüz Özhan Erdanışman ve DSİ personeline teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.