“DEĞİŞİM OLMADAN GELİŞİM OLMAZ”

.

SİYASET 19.01.2024 10:41:00 0
“DEĞİŞİM OLMADAN GELİŞİM OLMAZ”

Gazipaşa’nın gelişmesi için değişimin olmasına vurgu yapan CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Murat Özçelik, “Vizyon projelerimizle Gazipaşa’yı yönetmeye, geliştirmeye talibiz. Fakat, değişim olmadan gelişim olmaz. Gazipaşa’yı geliştirebilmek için, önce değişim yapmamız gerekiyor” dedi. 


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Diş Hekimi Murat Özçelik, Gazipaşa’da 21 Ocak Pazar günü yapılacak CHP’nin önseçimi öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu. Kamuoyu ve parti tabanından aldığı destekle seçime iddialı bir şekilde girmeye hazırlanan Özçelik, 7’den 77’ye ilçe halkını kucaklayıcı projeleriyle de dikkat çekiyor. Özçelik, kültürden sanata, spordan sağlığa, birçok alanda gerçekleştireceği projelerini gazetemiz aracılığı ile paylaştı.


‘ETİK VE ESTETİK KURULU’ OLUŞTURULACAK
“Biz çok çalışacağız, sadece hizmetlerimiz konuşulacak” sloganıyla seçime hazırlanan CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Diş Hekimi Murat Özçelik, Gazipaşa’ya bir kent kimliği kazandırmak için çalışmalar yürüttüğüne dikkat çekerek, “Kent kimliğini ve vizyonunu oluşturmak için ‘Etik ve Estetik Kurulu’ oluşturacağız. Amacımız; mutlu bir Gazipaşa yaratmak. İnsanlarımız mutlu olursa ailelerimiz mutlu olur, ailelerimiz mutlu olursa mahallelerimiz mutlu olur, mahallelerimiz mutlu olursa ilçemiz mutlu olur. Biz de bu amaçla çalışmalarımıza yön vereceğiz” dedi. 


“SOSYAL PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
7’den 77’ye ilçe halkını kucaklayıcı projeleri olduğunu dile getiren Özçelik, “Kadınlarımızı ve gençlerimizi önceleyen sosyal projeleri hayata geçireceğiz. Gençlerimizi için Belediye Gençlik ve Kültür Lokali kuracağız. Kadınlarımız için spor salonu yapacağız. Gazipaşaspor’umuza destek olacağız. Stadın sahasını, tribününü ve sosyal tesislerini yeniden düzenleyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.


“ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ”
Gazipaşa Belediyesi’nde mesleği ile ilgili bir birim açmayı hedeflediğini dile getiren Özçelik, çocukları ve gençleri spora yönlendirecek projeleri hayata geçireceğine dikkat çekti. Açılacak spor tesisleriyle çocukları ve gençleri geleceğe hazırlayacağına vurgu yapan Özçelik, “Okul öncesi ve ilköğretim çocuklarımızın ağız ve diş sağlığını korumak ve tedavisini sağlamak için ağız ve diş sağlığı merkezi açacağız. Gençlik, spor, kültür ve sosyal yaşam alanı projesi; içinde tenis kortları, basketbol, voleybol, futbol sahaları, çocuk oyun merkezleri, yürüyüş parkuru, parklar, meydan, kafeler ve yeni nesil bungalovlar yaparak, alternatif turizm ve Belediyespor okulu kurarak çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız. Gazipaşa’mızı sanat, kültür ve spor kenti yapacağız” ifadelerini kullandı. 


DEĞİŞİM OLMADAN GELİŞİM OLMAZ
Özçelik, “Planlı, kimlikli, kurallı, temiz ve daha yeşil bir Gazipaşa hedefimiz olacak. 5 yıl içinde belediye yeni hizmet binasını yapmak istiyoruz. Ayrıca, Çözüm Masası ile vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri cevaplamak ve 24 saat içinde çözüme kavuşturmak için 444 0707 hatla %70-80 memnuniyet sağlama hedefimiz var. Vizyon projelerimizle Gazipaşa’yı yönetmeye, geliştirmeye talibiz. Fakat, değişim olmadan gelişim olmaz. Gazipaşa’yı geliştirebilmek için, önce değişim yapmamız gerekiyor. Değişimin ve gelişimin kapısını biz açacağız” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27