Tarih: 25.03.2023 12:21

“DEĞİŞİM KAÇINILMAZ”

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Nermin Sümbül ve CHP İlçe Kadın Kolları yönetimi, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Başkan Sümbül ve beraberindeki heyet, Manşet Gazetesi ortağı Selçuk Öztürk tarafından karşılandı. Sohbet havasında geçen ziyarette kadın kollarının çalışması hakkında bilgi veren CHP Kadın Kolları Başkanı Nermin Sümbül, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle ilgili iddialı konuştu. Başkan Sümbül, Kılıçdaroğlu’nun seçimleri kazanacağını söyledi. 

“DEĞİŞİM VAKTİ ARTIK GELDİ”

Tek adam rejiminin, ülkede ekonomik ve toplumsal alanda derin yaralar açtığına dikkat çeken Sümbül, “CHP Gazipaşa Kadın Kolları olarak dur durak bilmeden 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere hazırlanıyoruz. İnanıyoruz ki; 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bu seçimlerden zaferle ayrılacak. Gece gündüz, ülkesi için mücadele eden bir adayımız var. Farklı siyasi oluşumları bir araya getirerek güçlü bir ittifak kurdu. Bu, değişim vaktinin artık geldiğinin göstergesi. 14 Mayıs’ta Değişim kaçınılmaz” dedi. 

ÖZTÜRK, SÜMBÜL VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Nermin Sümbül ve CHP İlçe Kadın Kolları yönetimini, gazetede ağırlamaktan memnun olduğunu belirten Selçuk Öztürk, Sümbül ve yönetimine teşekkür etti. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —