DAĞ FARE DOĞURDU!

Yaklaşık 2 aydır partililer tarafından ilçede büyük merakla beklenen Gazipaşa AK Parti İlçe Yönetimi’nin açıklanmasının ardından, listede yer alan isimler kamuoyunda beklenen yankıyı uyandırmadı.

SİYASET 24.10.2023 09:53:00 0
DAĞ FARE DOĞURDU!

PARTİSİNDEN ‘Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı’ olmak için istifa eden önceki dönem Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, koltuğunu 13 Eylül’de parti binasında Ramis Yiğit’e devretmişti. Özverili çalışmalarıyla 5 yıl ilçe başkanlığı yapan Ali Doğan’dan sonra yeni başkan Ramis Yiğit’in yeni yönetim kurulu listesi, ilçede büyük bir merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde Gazipaşa AK Parti İlçe Yönetimi’nin açıklanmasının ardından listede yer alan 30 kişilik liste, kamuoyunda beklenen yankıyı uyandırmadı.

 

LİSTE BEKLENTİYİ KARŞILAMADI    

İddialı bir şekilde kurulacağı söylenen ve partililer tarafından yaklaşık 2 aydır ilçede sabırla beklenen ilçe yönetiminde ağırlıklı olarak “daha önce hiçbir parti teşkilatında görev almamış” kişilerin yönetim görevini üstlenmesi, partili olmayan kişilerin listeye yazılması ve hatta son seçimde alenen CHP’ye çalışan bir ismin de listede yer alması, listedeki isimlerin bir bölümünün de vasıfsız oluşu hayal kırıklığı yarattı. Daha güçlü ve iddialı isimlerden oluşturulması beklenen Gazipaşa AK Parti İlçe Yönetimi’nin partiye faydası olması beklenen bazı isimlere de aktif görev verilmemesi de kamuoyunda “Siyaset sahnesinde yerini alan bir partinin kurucu ekibinin böyle olmaması gerekirdi, beklentilerin çok altında ve düşük profilli bir yönetim, dağ fare doğurdu” yorumlarına neden oldu.

 

İŞTE GAZİPAŞA İLÇE TEŞKİLATININ YÖNETİM KURULU LİSTESİ 

1- Ramis Yiğit (AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı)

2-Tolga Özdemir

3-Tuğçe Ergin

4-Ali Yalçın

5-Mustafa Sertgöz

6- Muhammet Görgülü

7-Mehmet Şener

8-Halil Çelik

9-Ömer Yılmaz 

10-Yusuf Kaya

11-Sadettin Karateke

12-Ümmü Ünver

13-Mehmet Çalışkan

14- Hamza Çağlar

15-Mahmut Tuncer

16-Ayşe Sönmez

17- Mehmet Çağlayan

18- Mustafa Köse 

19-Oğuz Özkan

20-Nilay Şahiner Uğur

21-Adem Elmas

22- Şaban Doğan

23-Ahmet Arslan 

24-Naci Oktay 

25-Atilla Çelik

26- Zafer Yüksel 

27-Eyüp Çabuk

28-Eşref Turgut 

29-Mustafa Altın

30- Nuri Utku. 

>Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: DOĞURDU!