CUMHUR'UN KADINLARI TOPLANDI

AK PARTİ Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz yönetimi ile Gazipaşa MHP KAÇEP Birimi bir araya gelerek istişarede bulundular.

SİYASET 1.02.2024 09:05:00 0
CUMHUR

AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz ve yönetimi; MHP Gazipaşa KAÇEP Birimi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı binasına bir araya gelerek 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Cumhur İttifakı’nın kadınlarından oluşan toplantıda, kadın gücünün her alanda olduğu gibi seçimlerde de etkili olduğu vurgulandı. Gerçekleşen toplantıda, seçim sürecinde izleyecekleri yola dair çalışma planları yapıldı. Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Numan Terzi de eşlik etti.


“KADININ GÜCÜNÜ İLÇEDE GÖSTERECEĞİZ”
Kadının gücüne vurgu yapan ve seçim değerlendirmesinde bulunan AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz; “Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Aksoy’un her zaman ve hep birlikte arkasındayız. AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları ve Gazipaşa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) KAÇEP Birimi kadınlarımız olarak kadının gücünü ilçede göstereceğiz. Her zaman el ele ve kol kola yolumuza devam ediyoruz. İttifakımızın da destekçisi olarak aynı yoldan ve durmadan hedefimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. 31 Mart Yerel seçimlerinden inanıyoruz ki zaferle çıkacağız. Cumhur İttifakı olarak AK Parti Kadın Kolları ve Gazipaşa MHP KAÇEP Birimi olarak seçim sürecinde yapacağımız çalışmaları değerlendirerek, istişarelerde bulunduk. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bize eşlik eden MHP İlçe Başkanı Sayın Numan Terzi’ye teşekkür ederiz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: CUMHUR' KADINLARI TOPLANDI