CUMHURİYET'İ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

.

GÜNDEM 29.03.2024 11:16:00 0
CUMHURİYET

31 MART’TA yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını ‘Hizmet İçin, Millet İçin Yeniden” sloganıyla sürdüren Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Çetiner, Cumhuriyet Mahallesini bir cazibe merkezi haline getireceğini dile getirdi.


2019 yerel seçimlerinde Gazipaşa’nın önemli mahallelerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Mustafa Çetiner, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde de yeniden aday oldu. “Hizmet İçin, Millet İçin Yeniden” sloganıyla uzun süredir saha çalışmalarını sürdüren Çetiner, mahallesine yeni hizmetlerin ulaşması ve mevcut yatırımların tamamlanması için seçmenlerinden yeniden yetki istediğini ifade etti.


“HER CADDE VE SOKAK İÇİN TEMSİLCİMİZ VAR”
Mahallesindeki her sorunla ilgilenmek için tüm cadde ve sokaklarda temsilciler belirlediğini dile getiren Çetiner, ekibi Orhan Yılmaz, Ali Çal, Kısmet Yakalı, Seydi Nural, Zafer Balcı, Ferzi Alçiçek, Ümit Çağlar ve Eray Karadeniz ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi’ni cazibenin merkezi haline getireceğini kaydetti.


“OYLARINIZA TALİBİM” 
Cumhuriyet Mahallesi muhtarı ve yeni dönem muhtar adayı Mustafa Çetiner, “Beş yıldır sürdürdüğümüz hizmetlerle mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Ancak henüz tamamlanmayan projelerimiz ve yeni ihtiyaçlar doğrultusunda daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var. Bu nedenle mahallemizin gelişimi ve güzelleşmesi için yeniden oylarınıza talibim” dedi. 


“HİZMET İÇİN, MİLLET İÇİN YENİDEN”
Çetiner,  gelecek dönemde mahallede altyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de ağırlık vereceklerini vurgulayarak, mahallemizin her bir ferdiyle birlikte çalışarak daha yaşanabilir bir çevre oluşturmayı hedefliyoruz. İnşallah yeni dönemde de mahallemizin hizmetlerini ve güzelliklerini daha da artıracağız. Hizmet için, millet için yeniden diyor, oylarını bekliyorum” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27