CUMHURİYET’E GÜÇLÜ ADAY

.

GÜNDEM 8.03.2024 09:40:00 0
CUMHURİYET’E GÜÇLÜ ADAY

Gazipaşa’da geçtiğimiz süreçte Cumhuriyet Mahallesi’nden muhtar adaylığını duyuran Ali Güven, mahallesine birlikte hizmet edeceği aza kadrosunu açıklayarak, “Cumhuriyet Mahallesi sakinleri bana güvensin, mahallemizi modern seviyeye ulaştıracağız” dedi. 


31 MART tarihinde yapılacak olan 2024 Mahalli idareler Seçimleri’ne sayılı günler kaldı. Aday bolluğu yaşanan Cumhuriyet Mahallesi’nden muhtar adaylığını geçtiğimiz günlerde duyuran ilçenin tanınmış simalarından Ali Güven, mahallesine birlikte hizmet edeceği aza kadrosunu da açıkladı. Mahallesinde adaylığını açıklayan beş muhtar adayından biri olan Güven, Cumhuriyet Mahallesi’ni modern seviyeye çıkararak, mahallenin adını duyurmak için seçmenlerden destek bekliyor.
 

“EN İYİYİ BİZ YAPACAĞIZ”
Adaylığı hakkında konuşan Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Ali Güven; “Sorunlarını bildiğim ve bu sorunlara en iyi çözümleri üretmek için projeler tasarlayacağım Cumhuriyet Mahallesi’ne muhtar adayı oldum. Muhtar olduğum takdirde mahallemizin adını en iyi şekilde duyuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Güçlü ekibimle beraber canla başla çalışıp mahallemizi modern seviyeye ulaştırarak çok daha güzel bir görünüm ve daha yaşanabilir bir mahalle haline getireceğiz. Çıktığımız yoldan geri dönmeyeceğiz ve amacımız doğrultusunda çalışmalarımıza devam ederek sorunlara çözüm üretmeye devam edeceğiz. Sorunlara geçici değil kalıcı çözümler getirerek mahallelimizin sıkıntılarını gidereceğiz. Cumhuriyet Mahallesi halkı bana ve ekibime güvensin. En iyiyi biz yapacağız, eminiz ve kararlıyız. Şimdiden beni destekleyerek arkamda duran herkese teşekkür ederim” dedi.


AZA LİSTESİNİ AÇIKLADI
Güçlü aza adayları ile bir ekip kuran Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Ali Güven, ekibi ile çok güzel işler başaracaklarını belirterek aza listesini açıkladı. Güven’in aza listesinde yer alan isimler ise sırası ile şu şekilde; Ümit Ulusoy, Seydi Nural, İlke Kalaycı, Deniz Özdemir, Emre Fırat Görgülü, Emin Birkan Gülcan, İbrahim Parlayüksel ve Süleyman Güzel. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27