CUMHUR’DAN YILMAZ’A ZİYARET

Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

SİYASET 30.01.2024 09:39:00 0
CUMHUR’DAN YILMAZ’A ZİYARET

31 MART Mahalli İdareler Seçimleri için Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkan Adayı olan MHP’li Mustafa Aksoy, saha çalışmalarını hızlandırdı. Hafta sonu mahalle ve köylerde ev ziyaretleri yapan Aksoy, dün de ilçe merkezinde programlarını sürdürdü. Aksoy, ilk olarak Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın makamına ziyaret gerçekleştirdi. Aksoy’a ziyarette MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü de eşlik etti. 


GAZİPAŞA’NIN GELECEĞİ KONUŞULDU
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy “Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz Bey’i makamında ziyaret ederek Gazipaşa’mızın geleceği ile alakalı sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverliğinden ötürü kendisine teşekkür ederim” dedi. Başkan Mehmet Ali Yılmaz da Aksoy ve beraberindeki heyete nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


BELEDİYE PERSONELİYLE DE BULUŞTU
Başkan Yılmaz’ı ziyaretin ardından Aksoy, Gazipaşa Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde çalışan personelle buluştu. Bu görüşmelerde, belediye çalışanlarının çalışma koşulları ve belediyenin mevcut projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.


ESNAF ZİYARETİ İLE DEVAM ETTİ
Aksoy, ardından ilçe esnaflarının işletmeleri, ekonomik durumları ve yerel ekonomiye dair görüşlerini dinledi. Esnafların karşılaştıkları zorluklar ve beklentileri hakkında da bilgi alan Aksoy, çalışan üreten ve halka hizmet veren herkesin mutlu olduğu daha yaşanabilir bir Gazipaşa hayali olduğunu belirterek destek istedi. >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: CUMHUR’ YILMAZ’ ZİYARET