CUMHUR TAM KADRO SAHADA

.

SİYASET 22.03.2024 10:02:00 0
CUMHUR TAM KADRO SAHADA

Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak seçimin çalışmasına ara vermeden devam ediyor. Gazipaşa’da Cumhur İttifakı bileşenleri ile AK Partili ve MHP’li milletvekillerinin desteğini arakasına alan Aksoy, seçime günler kala gücüne güç katıyor.  


GAZİPAŞA’DA, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’ne güçlü bir şekilde girmenin planlarını yapan MHP’li Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 53 mahallede gerçekleştirdiği toplantıların ardından şehir merkezinde seçim mesaisini sürdüren Aksoy’u, Cumhur İttifakı bileşenleri ile birlikte AK Partili ve MHP’li milletvekilleri de yalnız bırakmıyor. Geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Antalya Milletvekilleri Hilmi Durgun ve Abdurrahman Başkan’la saha çalışması gerçekleştiren Aksoy, bu hafta içinde AK Parti milletvekilleri Tuba Vural Çokal ve Kemal Çelik’le birlikte Gazipaşa sokaklarında ilçenin nabzını tuttu. 


VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Cumhur İttifakı’na çatısı altında bulunan AK Parti ve MHP’li il ve ilçe yöneticilerinin yanında AK Parti ve MHP’li milletvekillerinin siyasi desteğini arkasına alan Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa MHP’li Aksoy, vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor. Seçime sayılı günler kala arkasına aldığı rüzgarla rakiplerine gözdağı veren Aksoy, iletişimi ve projeleriyle 7’den 70’e her bireyin ilgisini çekmeyi başardı. Partili partisiz her kesimden vatandaşın desteğini almayı başaran Aksoy ise gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların ilgisinden oldukça memnun. “Gazipaşa’ya hak ettiği hizmetleri kazandırmak için bu yola çıktım” diyen Aksoy, “Gazipaşalı hemşehrilerimin bize gösterdiği ilgi ve alakayı görünce; ne kadar doğru bir karar aldığımı bugün daha iyi anlıyorum. Onların desteği, Allah’ın izni ile 31 Mart’ta zafer kazanacağız” dedi. 
 

“YENİLİKLERE VE GÜZELLİKLERE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
“Gazipaşa, yıllardır hak ettiği hizmeti alamayan bir ilçe… Bizler çok çalışıp Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken ve çalışkan belediyecilik anlayışını Gazipaşa’ya getireceğiz. Tarımdan turizme, altyapıdan üstyapıya, imardan çevre ve şehirciliğe, planlı uygulamalardan kalkınmaya kısaca her alanda iddialıyız. Bize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanın karşılıksız kalmayacağını hep birlikte göreceğiz. Bir ilçede 5 yılda neler yapılır, neler düzeltilir; bir ilçe, bir belediye nasıl yönetilir, hep birlikte göreceğiz. Ben, Gazipaşa’nın önünü ve ufkunu açmak için bu göreve talip oldum. Adını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alan Gazipaşa’mızı, Ata’mızın adına yakışır bir şehir yapacağız. Bunu da hep birlikte geçekleştireceğiz. Yaşanabilir bir Gazipaşa’nın inşası için yeniliklere ve güzelliklere birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: CUMHUR KADRO SAHADA