CUMHUR İTTİFAKI KADINLARI SAHADA

AK PARTİ Gazipaşa Kadın Kolları ile MHP Gazipaşa KAÇEP ekibi Cumhur İttifakı ortak adayı Mustafa Aksoy için kapı kapı dolaşıyor.

SİYASET 13.02.2024 11:14:00 0
CUMHUR İTTİFAKI KADINLARI SAHADA

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için çalışmalarını sahada sürdüren AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları ile MHP Gazipaşa KAÇEP ekibi, Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi programı doğrultusunda vatandaşların kapılarını çalmaya devam ediyor. AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz ve MHP Gazipaşa KAÇEP Başkanı Ayşe Tuncer’in başkanlık ettiği çalışmalara Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Aksoy’ın eşi Kamile Aksoy, AK Parti Gazipaşa Gençlik Kolları ve Kadın Kolları, Ülkü Ocakları ile Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) tüm kademeleri eşlik ediyor. 


KAPI KAPI DOLAŞIYORLAR 
Gazipaşa’da Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy, Antalya’da ise Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü için kapı kapı dolaşan ekip, ziyaretlerde Aksoy ve Tütüncü için oy istiyor. Dün Beyrebucak, Göçük, Gökçebelen, Beyobası, Güneyköy ve Ekmel Mahallelerini ziyaret eden ekip, özellikle kadın seçmenler ile bir araya gelerek, ikramlarda bulundular. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: CUMHUR İTTİFAKI KADINLARI SAHADA