CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDİYOR

.

SİYASET 10.11.2023 12:52:00 0
CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDİYOR

MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, Cumhur İttifakı’nın devam ettiğini belirterek “Önümüzdeki yerel seçim sürecinde adayın kimden olduğunun önemi yok, iki aday da bizim adayımızdır. Bizim için isimler değil amaçlar önemlidir” dedi.

 

MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi dün saat 11.00’de MHP İlçe Teşkilatı’nı AK Parti’nin ziyaret ettiğini belirterek, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) arasında 2016’da başlayan ve sonrasında devam eden Cumhur İttifakı’nın önümüzdeki yerel seçim sürecinde de devam edeceğini dile getirdi.

 

“KONUMUZ VATAN VE MİLLET”

Cumhur İttifakı’nın diğer ittifaklara benzemeyen bir ittifak olduğunu kaydeden Terzi, “Ak Parti ve MHP’nin amacı ilavetullahı tüm dünyaya yaymak ve Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine Türk milletini çıkarmak. Konu; vatan ve millettir. Söz konusunun vatan olduğu bir yerde de kimse kendi menfaat ve çıkarını düşünmez. Ne Ak Parti’de ne de MHP’de böyle arkadaşların olduğunu düşünmüyorum. Bizler hepimiz bu ülkenin insanlarıyız ve ülkenin varlığını devam ettirmek ve güçlü olması için çalışıyoruz. Bizim ittifakımızda ne varsa ortadadır. Amaç ve gayemiz bellidir.” İfadelerini kullandı.

 

“ADAYIN KİMDEN OLDUĞUNUN ÖNEMİ YOK”

MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, yerel seçimlere işaret ederek “Yerel seçim sürecinde kimse sorun çıkartmaya çalışmasın. Ak Parti ve MHP açısından adayın kimden olduğunun önemi yoktu. İki aday da bizim adayımızdır. Biz var gücümüzle kaybetmiş olduğumuz belediyeyi Cumhur İttifakı olarak almak ve bu süreçte de tekrar hizmet edilmesi ve vatandaşlarımızın rahat etmesi noktasında bir amacımız var, bunun için uğraşıyoruz.  Aday Ak Parti’den çıkarsa MHP ne der veya aday MHP’den çıkarsa Ak Parti ne der gibi sorunları aştık biz. İkisi de bizim adayımızdır ve kim olduğunun da önemi yoktur. İsimler değil amaçlar önemlidir. Önemli olan Gazipaşa’ya hizmettir.” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDİYOR