ÇUKURLU YOLLAR VE KİRLİ SU TEPKİSİ

GAZİPAŞA’DA Selinus Sahili’ne çıkan ara yollarda oluşan çukurlar ve çukurlarda biriken kirli sular, vatandaşların tepkisini çekiyor.

GÜNDEM 21.06.2024 10:37:00 0
ÇUKURLU YOLLAR VE KİRLİ SU TEPKİSİ

Gazipaşa’nın önde gelen sorunlarından olan bakımsız yollar, vatandaşların sıklıkla kullandığı sahil kesimlerinde görülüyor. Selinus Sahili’ne çıkan ara yollarda oluşan çukur ve çukura akan pis sular, vatandaşların tepkisini çekiyor. Yoldaki çukura akan pis suyun insan sağlığını tehdit ettiğini dile getiren vatandaşlar, yola gerekli çalışmanın yapılmasını istiyor. 
 

“İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR”
Duruma tepki gösteren vatandaşlar; “Denize gitmek istiyoruz ancak yolda karşılaştığımız kötü manzara midemizi bulandırıyor. Yolda oluşan çukura akan pis sudan etrafa yayılan kötü koku, hepimizin sağlığını tehdit ediyor. Adeta dereden geçiyor gibi bir his uyandırıyor bu yoldan geçmek. Ayrıca bu pis suyu yoldan başka akıtacak yer bulamıyorlar mı? Bizler rahatça denize gitmek ve sağlıklı bir ortamda vakit geçirmek istiyoruz. Bu durumun acilen çözülmesini ve yola gerekli çalışmanın yapılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandılar. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ÇUKURLU YOLLAR KİRLİ TEPKİSİ