ÇÖP YIĞINLARI TEPKİ ÇEKTİ

GAZİPAŞA’DA çevre temizliğinin yetersizliği ve çevrede toplanmayan çöp yığınları halk tarafından tepki gördü. Oluşan kötü görüntü ve etrafa yayılan koku vatandaşların ve esnafların tepkisini çekti.

GÜNDEM 24.07.2023 18:11:00 0
ÇÖP YIĞINLARI TEPKİ ÇEKTİ

Gazipaşa’da özellikle merkez içinde dolup taşan konteyner ve çöp kutularına halk tepki gösterdi. Gazipaşa Belediyesinin çöp kutularını boşaltma ve çevre temizliği konusunda yetersiz tutumuna tepki gösteren esnaflar, Belediye İş Merkezi yanındaki cadde üzerinde birikin çöplerin zamanında alınmamasından şikayetçi. 

“BU GÖRÜNTÜLER GAZİPAŞA’MIZA YAKIŞMIYOR”

Özellikle akşam saatlerinde poşet ve paketlerin çöp kutuları etrafına birikmesiyle birlikte ortaya çirkin görüntüler çıkmaya devam ediyor. “Bu görüntüyü görmek istemiyoruz, belediye bu konuda daha duyarlı olmalı ve bu görüntülere fırsat vermemelidir” diyen ilçe vatandaşlar ve esnaflar; “Gazipaşa’mız çok güzel değerlerle ve güzelliklerle tanıtılan ve tanınan bir ilçe.  Gazipaşa bu halde olmamalı, belediyenin buna dur demesi gerekiyor. Bu görüntüler Gazipaşa’mıza yakışmıyor” diyerek tepkilerini dile getirdi.

ÇÖP YIĞINLARI İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR

Çöp kutularından taşan çöp yığınları ayrıca insan sağlığını da tehdit ediyor. Yaz aylarının gelmesi nedeniyle bakteriyel hastalıklar gibi sağlık sorunlarının artması nedeniyle özellikle çocuklarda ve yaşlılarda etki yaratıyor. Tüm bunlardan şikayetçi olan ilçe halkı ve esnaflar Gazipaşa Belediyesinin duruma el atmasını ve çözüm üretmesini bekliyor. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: YIĞINLARI TEPKİ ÇEKTİ