ÇÖP TEPKİSİ!

.

GÜNDEM 9.07.2024 10:19:00 0
ÇÖP TEPKİSİ!

GAZİPAŞA’DA dolup taşan çöp konteynerleri tepki çekiyor. Çöp konteynerlerinin yetersiz olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, nüfusun yoğun olduğu bölgelerde konteynerlerinin sayısının arttırılmasını talep ediyor. 


İlçenin genelinde yaşanan çevre kirliliği, dolup taşan çöp kutuları ve çöp konteynerleri, vatandaşlar tarafından tepki görmeye devam ediyor. Koru Mahallesi’nde sitelerin olduğu bölgede ise çöp kutuları ve çöp konteynerleri yetersiz olduğundan dolayı vatandaşlar dolup taşan çöpleri çöp kutularının yanına bırakmak zorunda kalıyor. Duyarsız vatandaşlar ise onca uyarılara rağmen hâlâ çevreyi kirletmeye ve tükettikleri ürünlerin çöplerini olduğu yerde bırakmaya devam ediyor.  


“GÖRDÜKLERİMİZ BİR ÇÖPLÜĞÜ ANDIRIYOR”
Dolup taşan çöplere tepki gösteren vatandaşlar; “Çöp kutuları ve konteynerleri çöplerle dolup taşıyor. Çöp atmak isteyenler de mecburi olarak çöplerini köşeye bırakmak zorunda kalıyor. İlave olarak çöp kutusu ve konteynerleri konulması zor olmasa gerek. Site bölgelerinde bu bir eksiklik. Çöp atmak için geldiğimizde gördüklerimiz bir çöplüğü andırıyor. Bu kötü manzaralar ilçemize hiç yakışmıyor. Yetkililerin bu konuda duyarlı olmasını ve gerekli yerleri belirleyerek çöp kutusu ile çöp konteynerlerinin sayılarını arttırmalarını istiyoruz” Şeklinde konuştular. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: TEPKİSİ!