ÇÖP SORUNU BİTMİYOR!

ÇÖP SORUNU BİTMİYOR!

GAZİPAŞA’NIN bitmek bilmeyen çilelerinden olan çöp sorunu, Mehmet Oğuz Bulvarı’nda da devam ediyor. Ağaçların altına ve çöp kutularının yanlarına biriken çöpler, vatandaşlardan tepki gördü.

İlçenin önde gelen ve bitmek bilmeyen dertlerinden olan çöp sorunu, çeşitli noktalarda bilinçsizce büyümeye devam ediyor. Bankalar Caddesi olarak bilinen İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı üzerinde bulunan çöp kutularının yanlarına ve ağaçların altına bırakılan çöpler, ilçe halkının tepkisini çekti. 


“YETKİLİLERİN TİTİZ DAVRANMALARINI İSTİYORUZ”
Çöp birikintilerine tepki gösteren vatandaşlar; “Gazipaşa’mıza yakışmayan görüntülerle karşılaşmaya devam ediyoruz. Çöp sorunu ne zaman tamamen çözülecek ve temiz, duyarlı bir ilçede yaşayacağız gerçekten çok merak ediyoruz. Çöpler dolup taşarken, insanlar da biriktirdikleri çöplerini çöp kutusunun yanına bırakmak zorunda kalıyor. Yetkililerin konu hakkında gerekeni yaparak çöp konusunda titiz davranmalarını istiyoruz. Bu tür çöp görüntüleri güzel Gazipaşa’mıza yakışmıyor, ayrıca kötü görüntü dışında kötü kokuya sebebiyet vererek sağlığımızı da tehdit ediyor. Artık bu tür durumlarla karşılaşmak istemiyoruz. Güzel Gazipaşa’mızı hak ettiği şekilde temiz tutalım. Yetkililerin çöp sorununu çözmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandılar. >Aysel YILDIZ



Anahtar Kelimeler: SORUNU BİTMİYOR!