Tarih: 12.02.2024 12:25

ÇOLAKOĞLU UYGUN: GÖREVİN ADI HİZMET OLMUŞ!

Facebook Twitter Linked-in

TİP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ümran Çolakoğlu Uygun, ilçeye yapılmayan hizmetler hakkında hükümet ve Gazipaşa Belediyesi’ni hedef aldı: “Bugüne kadar bu hizmetleri neden yapmadınız? Yapamadıysanız gerekçesi ne? Sizin zihniyetinizde görevin adı “hizmet” olmuş!” dedi.


Türkiye İşçi Partisi (TİP) Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ümran Çolakoğlu Uygun, Gazipaşa’da AK Parti hükümeti ve CHP’li Gazipaşa Belediyesi’nin yeterince ilçeye hizmet etmediğini dile getirerek eleştirilerini sıraladı. İlçede, görev ve hizmet kavramlarının bilinmediğini dile getiren TİP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ümran Çolakoğlu; “Türkiye İşçi Partisi görevi devralacak, halkçı bir anlayışla ilçemizde bambaşka bir belediyeciliğin nasıl yapılacağını ispatlayacaktır” dedi. 


“EMEKÇİLERİN ALIN TERİNİ YOK SAYDINIZ”
İlçede hizmet konusunda gerekli icraatların yapılmadığını söyleyen TİP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ümran Çolakoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Seçimler yaklaşırken adaylar” hizmet “ adı altında bir biriyle yarışıyor. Oysa vatandaş hizmet arayışında değil, zorlanan yaşam koşullarında geçimini sağlamakla mücadele ediyor.  Esnaf kirasını, işçisine ödeyeceği maaşını düşünüyor. Çiftçi yüksek maliyetlerin altında üretim yapmaya çalışıyor kıt kanaat geçimini sağlıyor, dişinden tırnağından ayırıp çocuklarının eğitimini sürdürmesi için çabalıyor; başkan adaylarımız hizmet derdinde. Biz Türkiye İşçi Partisi olarak soruyoruz Millet İttifakı olarak ilçemizi yöneten Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayına; Bugüne kadar bu hizmetleri neden yapmadınız? Yapamadıysanız gerekçesi ne? Gerekçesi çok basit sizin zihniyetinizde görevin adı “hizmet” olmuş ve siz görevinizi yapmadınız. İktidar muhalefeti, muhalefet iktidarı suçlayarak bu ülkenin gençlerinden geleceğini çaldınız, kadınların hayatlarını zindan ettiniz, çocuklarının eğitim hayatını mahvettiniz, emekçilerin alın terini yok saydınız. Türkiye İşçi Partisi görevi devralacak halkçı bir anlayışla ilçemizde bambaşka bir belediyeciliğin nasıl yapılacağını ispatlayacaktır. 


“İDDİAMIZ: BELEDİYE MECLİSİNİ GAZİPAŞA’NIN ÇIKARLARINI SAVUNAN ÜRETKEN EMEKÇİLERDEN OLUŞTURMAK”
Partilerin seçim harcamalarını gördükçe hayretler içinde kalıyoruz ve ilk aklımıza gelen yaşanan ekonomik krizin içinde bu paralar nasıl ve kimler tarafından ödeniyor? Halkımız şunu unutmasın, bu harcanan paralar kat be kat kimler tarafından veriliyorsa seçimden sonra yine halkın cebinden geri alınacak. Nasıl alınacağı çok basit; yeni vergiler, ranta açılan araziler… Sonrası çok basit, ekmek 20 TL, soğan 40 TL vs vs. sonuç olarak tüm yük yine üreten emekçilerin sırtına yüklenecek. Bu durum sadece Gazipaşa özelinde değil seçim sürecinde tüm ülke için yaşanacak. Türkiye İşçi Partisi, halkın olan halkta kalacak tutumuyla, ilçemizin patronlara peşkeş çekilen sahillerinden, köylerine, yaylalarına kadar mücadelesine devam edecektir. Seçimler için ilk iddiamız tabii ki kazanmak, belediye meclisini Gazipaşa’nın çıkarlarını savunan üretken emekçilerden oluşturmak. Mutlaka kazanacağız.” >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —