ÇOCUKLARA UMUT OLUN!

GAZİPAŞA Emlakçılar Derneği (GAZEMDER) Başkanı Savaş Türker, ihtiyaç sahibi çocukların okul ihtiyaçlarının karşılanarak, eksiklerinin giderilmesine yönelik başlatılan kampanyanın 15 Ekim’e kadar devam edeceğini söyledi.

GÜNDEM 30.09.2023 15:52:00 0
ÇOCUKLARA UMUT OLUN!

Gazipaşa Kaymakamlığı izni ile resmiyet kazanan ve ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik başlatılan sosyal yardım projesi “Bir bağışla bir çocuğa umut ol”, 15 Ekim’e kadar devam edecek. GAZEMDER tarafından hayata geçirilen ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi amacına yönelik başlatılan sosyal yardım projesiyle; 75 ihtiyaç sahibi öğrencinin ihtiyaçlarının karşılanarak, öğrencilerin geleceğe umutla bakabilmesi hedefleniyor. 

 

 PROJEYE DESTEK ÇAĞRISI

15 Ekim 2022’de başlayan sosyal yardım projesinin 1 yılı kapsadığını dile getiren GAZEMDER Başkanı Savaş Türker, projenin 15 Ekim’e kadar devam edeceğini ifade etti. Türker, proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürekli istişare içerisinde olduklarını belirterek; “Sosyal yardım kampanyamız ile 33 ilköğretim, 29 ortaöğretim ve 13 lise öğrencisi olmak üzere toplam 75 öğrenciye destek verilecek. Başlatmış olduğumuz ve devamını takip ettiğimiz bu projenin reklam ve tanıtım masrafları derneğimiz tarafından karşılanacak. Kampanya hesabında toplanan miktarın tamamı proje kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim öğretim gören öğrencimizin okul kırtasiye ve giyim ihtiyaçlarının giderilmesi için kullanılacaktır. Bizler Gazipaşa Emlakçılar Derneği (GAZEMDER) olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi imkanlara kavuşarak hayallerine bir adım daha yaklaşma adına ilerleme kaydetmek için uğraşıyoruz. İhtiyaç sahibi çocukların hayallerine bir adım daha yaklaşmaları için gönül vermek ve yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın faaliyetimize katkıda bulunmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 T.C. Ziraat Bankası Gazipaşa şubesinde açılan TR10 0001 0004 2197 5615 3750 02 İBAN numarası ile “Bir bağışla bir çocuğa umut ol” hesabına bağışlar kabul edilmektedir. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ÇOCUKLARA !