ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Çobanlar İlköğretim Okulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla okul bahçesine şişme oyun parkı kurarak öğrencilerine sürpriz yaptı.

YEREL 31.10.2022 14:07:00 0
ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Gazipaşa’nın Çobanlar Mahallesi’nde bulunan Çobanlar İlköğretim Okulu, öğrenciler için Cumhuriyet’in 99'uncu kuruluş yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi kapsamında öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşatmak isteyen okul yönetimi ve okul aile birliği, okul bahçesine şişme çocuk oyun parkı kurdu. Çocuklar için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanan şişme oyun parkı, çocuklara büyük mutluluk yaşattı. Bayram coşkusunu okul bahçesine kurulan parkta geçiren çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

Öte yandan, Cumhuriyet’in 99'uncu kuruluş yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla okulda kutlama programı düzenlendi. Okul aile birliği yönetimi ve öğretmenlerin katkılarıyla düzenlenen programda, yöresel yemekler ve içecekler hazırlandı. CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın da katıldığı programda, öğrenciler, öğretmenler ve veliler, 29 Ekim coşkusunu birlikte yaşadı.


Anahtar Kelimeler: ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ