ÇOCUKLAR SİNEMA ETKİNLİĞİNDE EĞLENDİ

ÇOCUKLAR SİNEMA ETKİNLİĞİNDE EĞLENDİ

Çınar Gazipaşa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (Çınar Derneği) ve Gazipaşa Müftülüğü Gençlik Temsilciliği tarafından sinema etkinliği düzenlendi.

Eğitim camiasından öğretmenler ve din görevlilerinin desteği ile düzenlenen etkinliğe yüzlerce öğrenci katıldı. Öğrenciler için Gazipaşa’dan Alanya’ya özel otobüs kaldırıldı. Cumartesi günü akşam saatlerinde Alanya’ya giden öğrenciler ve refakatçileri, Tay isimli animasyon filmini izledi. Düzenlenen etkinlikten memnun kalan öğrenciler, doyasıya eğlenirken, Çınar Derneği Başkanı Yunus Koç, etkinliğin düzenlenmesine katkı veren herkese teşekkür etti.

Koç yaptığı açıklamada, “Çınar Derneği olarak; Gazipaşa Müftülüğü Gençlik Temsilciliği ile ortaklaşa düzenlediğimiz sinema etkinliğinde, ilçemizden kalabalık bir grupla cumartesi akşam Alanya-Damlataş Sineması’nda Tay isimli filmi izledik. 108 kişilik sinema salonunun tamamını dolduran çocuklarımızı, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Sinema salonunda ve otobüste yer kalmadığı için götüremediğimiz öğrencilerimizden de özür diliyoruz. Programın sorunsuz bir şekilde düzenlenmesinde katkısı olan tüm dostlarımıza ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Etkinliğimize destek veren Beyrebucak İmam Hatip Ortaokulu idarecilerine ve müftülük personeline ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.