ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

GAZİPAŞA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından 23 Nisan dolayısıyla okul bahçesinde çocuklara yönelik “Çocuk Şenliği” düzenlendi.

EĞİTİM 28.04.2023 14:15:00 0
ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 103. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Şube Müdürü Bilal Dal ile veliler de katıldı. Saat 10.30’da okul bahçesinde “Çocuklarımız Küçüklerini Sever” sloganıyla gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, çeşitli oyunlar ve animasyon gösterileri ile unutulmaz bir gün yaşadı. Şenlik stantlarında ayrıca baskı boyalar, sosis balon, rüzgar gülü, yüz boyası gibi etkinlikler de yer aldı. Çeşitli yarışmalar, gösteriler ve dansların da yapıldığı çocuk şenliğinde öğrenciler, doyasıya eğlendi.

“BU ŞEHRİN ÇOCUKLARI YARALARINI HIZLI SARAR”

Etkinlikle ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül “ İlçemizde yürütmüş olduğumuz ‘’Bu Şehrin Çocukları’’ isimli projemizde yoğun etkinliklerimiz devam etmektedir. İlk etapta Mart ayı içerisinde şehit ailelerimizi ve evde eğitim gören öğrencilerimizi ziyaret ettik. Gazipaşa ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü öğretmen ve öğrencileri “Bu şehrin çocukları küçüklerini sever, korur “ konulu çocuk şenliği düzenledi. Sıradaki etkinliğimiz depremzede öğrencilerimize yönelik. “Bu Şehrin Çocukları Yaralarını Hızlı Sarar” Konulu olacaktır.  Çalışmalarda gönüllü olarak görev alan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım” dedi.