ÇOCUK PARKLARI BAKIM BEKLİYOR

GAZİPAŞA’DAKİ çocuk parklarının bakımsız ve tehlikeli görüntüleri vatandaşların tepkisini çekiyor. Çocuklarını parka getiren ebeveynler, çocuk parklarının bakım beklediğini dile getirerek yetkililere seslendi.

GÜNDEM 15.07.2024 10:31:00 0
ÇOCUK PARKLARI BAKIM BEKLİYOR

Gazipaşa’nın farklı mahallelerinde bulunan ve çocuklar tarafından yoğun olarak kullanılan çocuk parkları, bakımsız ve tehlikeli halleri tepki çekiyor. Çocuklarını parka getiren ebeveynler ve vatandaşlar parkalarda oyun gruplarına bakım yapılmasını istiyor. Son zamanlarda özellikle Yeni Mahalle’de bulunan Musa Eroğlu Parkı ve Esentepe Mahallesi’nde bulunan parktaki oyun gruplarının bakımsız olduğunu ve salıncakların neredeyse kopmak üzere olduğunu belirten ebeveynler, çocuklarını parka getirmekten korktuklarını belirterek parklarda bakım ve onarım çalışmalarının yapılmasını istediklerinin altını çizdiler. 

“ÇOCUK PARKLARINA BAKIM VE ONARIM İSTİYORUZ”

Bakımsız çocuk parklarına tepki gösteren ebeveynler; “Çocuklarımızı parka götürmeye korkar olduk. Salıncakların zincirleri ve oturulan kısımları oldukça bakımsız, sanki her an kırılacakmış gibi duruyor. Bazılarının ise köşeleri çıkıyor ve çocuklar düşüp yaralanıyor. Yerler zaten çok kötü biz bile yürümekte zorlanıyoruz. Çocuklarımız için hiç güvenli bir ortam değil. Yanlarından ayrılmaya bile korkuyoruz çünkü parklardaki oyuncakların güvenliğinden tereddüt ediyoruz. Yetkililerin bu konuda gerekeni yapmalarını ve çocuk parklarında gerekli bakım ve onarım çalışmalarını yapmalarını istiyoruz.” şeklinde konuştular.>Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ÇOCUK PARKLARI BAKIM BEKLİYOR