ÇOCUK KOROSU'NA YOĞUN İLGİ

ÇOCUK KOROSU

GAZİPAŞA Musiki Derneği bünyesinde oluşturulan Çocuk Korosu, cumartesi günü verdiği konserle büyük beğeni aldı. Seslendirdikleri eserlerle dinleyicilerin kulaklarının pasını silen minikler, ayakta alkışlandı.

2023 yılının kasım ayında Gazipaşa’da Musiki Derneği bünyesinde oluşturulan 30 kişilik çocuk korosu, cumartesi akşam saat 20.00’da Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) Gazipaşa Kültür Merkezi’nde Batuhan Gilik’in şefliğinde konser verdi. Çocuk korosunun yanında, enstrüman eğitimi alan ve yeteneklerini sergileyen çocuklar ile Halk Eğitim Merkezi Çocuk Folklor ekibi de Peri Taşlı yönetiminde hazırlamış oldukları müzik etkinliği gösterisi sundu. Çocuk Korosu’nun verdiği konser ve Halk Eğitim Merkezi Çocuk Folklor ekibinin sergilediği müzik etkinliği, salonda bulunan izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı. Salonda bulunan davetliler, seslendirdikleri eserler ve ortaya koydukları performansla minikleri ayakta alkışladı. Gazipaşa Musiki Derneği, etkinlikte toplanan geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışladı. Konsere katılanlar arasında Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt gibi isimler ile öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.  


“SERGİLEDİKLERİ PERFORMANS BİZLERİ GURURLANDIRDI”
Gazipaşa Musiki Derneği Şefi Batuhan Gilik; “İhtiyaç sahibi burslu öğrencilerimize katkıda bulunmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz Çocuk Korosu konserinde koromuzda yer alan çocuklarımızın sergiledikleri performans bizleri gururlandırdı. Dinleyicilerimiz tarafından çok beğenilen konserimize emeğimiz de büyük. Gazipaşa Musiki Derneği Başkanımız Sayın İpek Orçan ve yönetimindeki herkese, koro arkadaşlarıma ve konserimize katılan bütün herkese ayrı ayrı teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca 5 Haziran’da yapacağımız pop& Anadolu Rock etkinliğimize tüm Gazipaşa halkını ve değerli müzik severlerimizi bekliyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ



Anahtar Kelimeler: ÇOCUK KOROSU' YOĞUN