CLUP PALM BEACH GAZİPAŞA'YA LEZZET KATACAK

.

GÜNDEM 13.02.2024 10:22:00 0
CLUP PALM BEACH GAZİPAŞA

YILDIRAY ve Mithat Sorguç kardeşler tarafından Koru Sahili’nde açılan Clup Palm Beach isimli işletme, Gazipaşa halkının hizmetine girdi. Türk ve dünya mutfağının en seçkin örneklerini sunarak, misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkaran Clup Palm Beach, sektöre iddialı bir giriş yaptı. 


Gazipaşa’da, Konyalı Özbekler Restoran isimli iş yerini işleten Yıldıray ve Mithat Sorguç kardeşler, ilçeye nezih bir iş yeri daha kazandırdı. Koru Sahili’nde açılan Clup Palm Beach isimli işletme, Gazipaşa halkının hizmetine girdi. Soğuk ve sıcak içeceklerin yanında, Türk ve dünya mutfağından birbirinden lezzetli ürünlerin yer aldığı işletme, zengin kahvaltı çeşitleriyle dikkat çekiyor. Bulunduğu konumuyla müşterilerine günün her saatinde eşsiz bir manzara keyfi sunan iş yeri, açık ve kapalı alanıyla müşterilerine hizmet veriyor. Nezih ve modern iç görünümüyle ilgi çeken işletme; çocuklara özel oyun alanları, geniş ve ferah alanları, lezzetli ve geniş ürün yelpazesiyle ağızlarda tat bırakmanın yanında her bireyin ailesiyle birlikte keyifli bir zaman geçirmesini vaat ediyor. Türk ve dünya mutfağının en seçkin örneklerini sunarak, misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkaran Clup Palm Beach, müşterilerine her gün akşam fasıl eşliğinde eşsiz bir yemek yeme imkanı sunuyor. 


İLK ETKİNLİK SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL
Gazipaşa’da sektöre iddialı bir giriş yapan Clup Palm Beach, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel program düzenliyor. Program, 14 Şubat Çarşamba günü yani yarın Saat 19.00’da Clup Palm Beach’te düzenlenecek. “Sevgililer Günü Özel Programı” kapsamında rezervasyonlar şimdiden alınmaya başladı. Sanatçı Avşin’nin konuk olacağı programda, sizler sevdiklerinizle birlikte lezzetli ürünleri tadarken, Avşin şarkılarını sizler için seslendirecek. Programda ayrıca oryantal show gösterisi de yapılacak. 


TÜM HALKIMIZI İŞLETMEMİZE DAVETLİDİR
Clup Palm Beach isimli işletmeyi Gazipaşa halkının hizmetine açan Yıldıray ve Mithat Sorguç kardeşler, ilçe halkını Clup Palm Beach’e davet etti. Türk ve dünya mutfağının en seçkin örneklerini müşterilerinin beğenisine sunduklarını ifade eden Yıldıray Sorguç, “Müşterilerine eşsiz bir manzara keyfi ve kaliteli hizmet sunan Clup Palm Beach, zengin kahvaltı çeşitleri, Türk ve dünya mutfağının en seçkin örnekleri, sıcak ve soğuk içecek ve mezeleri ile artım hizmetinizde. Halkımızın hizmetine iş yerimizi ailenizle birlikte günün her saati ziyaret edebilirsiniz. İş yerimize tüm halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: BEACH GAZİPAŞA' LEZZET KATACAK