ÇİFTE KAYIPLAR SIRRA KADEM BASTI

Gazipaşa’da 17 Nisan’da kaybolan Nuran Şahin ile 19 Nisan tarihinden bu yana haber alınamayan Gökmen lakaplı Fetullah Kaya’dan hala bir haber yok.

ASAYİŞ 10.06.2024 10:58:00 0
ÇİFTE KAYIPLAR SIRRA KADEM BASTI

GAZİPAŞA’DA yaşayan Nuran Şahin’den 17 Nisan’dan, Gökmen lakaplı Fetullah Kaya’dan ise 19 Nisan Cuma gününden bu yana haber alınamıyor. Kayboldukları günden bu yana sırra kadem basan Şahin ve Kaya’ya tüm aramalara rağmen ulaşılamadı. Olay, 17 Nisan ve 19 Nisan tarihlerinde Gazipaşa’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 52 yaşındaki Nuran Şahin 17 Nisan Çarşamba günü hastaneye gitmek üzere ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi. 54 gün önce kaybolan Şahin ile Şahin’den 2 gün sonra kaybolan 51 yaşındaki Gökmen lakaplı Fetullah Kaya’ya tüm aramalara rağmen ulaşılmadı.


ŞAHİN VE KAYA’DAN HALA HABER YOK
Nuran Şahin ve Fetullah Kaya’yı aramayı sürdüren ekipler, geçtiğimiz aylarda Zeytinada, İnal, Göçük, Gökçebelen ve Yakacık mahalleleri arasında arama çalışması yapmıştı. Özel harekat polisleri, komandolar, jandarma ekipleri ve sivil arama kurtarma ekipleri, Şahin ve Kaya’ya ait en ufak bir iz ve delil bulabilmek için günlerce çalışma gerçekleştirmişti. Arama çalışmalarına katılan özel harekat polisleri ile komandolar, jandarma ve sivil ekiplere, özel eğitimli köpekler de eşlik etmişti. Ancak, tüm aramalara rağmen 54 gün önce kaybolan Şahin ve 52 gündür haber alınamayan Gökmen lakaplı Fetullah Kaya’ya ulaşılamadı. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ÇİFTE KAYIPLAR SIRRA KADEM BASTI