ÇİFT YÖNLÜ PARKLANMA TRAFİĞİ FELÇ EDİYOR

YENİ Mahalle Rıza Büyükakça Caddesi üzerinde araç sürücülerinin araçlarını çift yönlü olarak cadde üzerine park etmesi, trafiği felç ediyor.

GÜNDEM 30.07.2024 10:08:00 0
ÇİFT YÖNLÜ PARKLANMA TRAFİĞİ FELÇ EDİYOR

Gazipaşa’da sürücüler tarafından yapılan hatlı parklar ve şehir için yoğun trafik yoğunluğu, trafik akışını olumsuz yönde etkiliyor. Bankalar Caddesi, Süleyman Gür Bulvarı, Atatürk Caddesi ve Rasih kaplan Caddesi’nde yaşanan yoğunluk, Yeni Mahalle Rıza Büyükakça Caddesi üzerinde de kendini gösterdi. SGK, Gazipaşa Esnaf Odası, Tapu Müdürlüğü gibi iş ve işlem hacminin yoğun olduğu kurumların bulunduğu Rıza Büyükakça Caddesi, gün içinde hatalı parklanmadan dolayı trafik yoğunluğu yaşanıyor. Cadde üzerinde çift yönlü olarak park edilen araçlar, trafik akışına engel oluyor. 


RIZA BÜYÜKAKÇA CADDESİ’NDE DENETİM YAPILSIN
Caddede iki aracın yan yana geçmekte zorlandığını dile getiren sürücüler, trafik ekiplerinin bu noktada uygulama yapmasını istiyor. Özellikle SGK, Gazipaşa Esnaf Odası, Tapu Müdürlüğünün bulunduğu noktada araçların yolun sağına ve soluna park edildiğini ifade eden vatandaşlar, “Burada, araçların tek yöne park edilmesi gerekiyor. Ancak duyarsız sürücüler araçlarını yolun sağına ve soluna park ederek yolu daraltıyor. Burada yana yana iki araç geçemiyor. Ekipleri göreve çağırıyoruz” dediler. >Aysel YILDIZ

 


Anahtar Kelimeler: YÖNLÜ PARKLANMA TRAFİĞİ EDİYOR