“CHP’Yİ ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ”

CHP Gazipaşa İlçe Kongresi öncesi açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Adayı Eczacı Fahri Oğuz, yönetimde yol alacağı arkadaşlarını açıklayarak, Gazipaşa’da CHP’yi ortak akıl, birlik ve beraberlik içinde yöneteceklerini söyledi.

SİYASET 26.07.2023 12:45:00 0
“CHP’Yİ ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Adayı Eczacı Fahri Oğuz, 9 Ağustos 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilecek CHP Gazipaşa İlçe Kongresi öncesi açıklamalarda bulundu. Yönetimde yol alacağı yol arkadaşlarını da açıklayan Oğuz, Gazipaşa’dan kendisi ve yönetimi için destek istedi. Üzerine aldığı görevin bilincinde olduğunu ve bu noktada elinden gelen gayreti göstereceğini ifade eden CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Adayı Fahri Oğuz, CHP’yi ortak akıl, birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğini söyledi. 

 

PARTİMİZİ LAYIK OLDUĞU SEVİYEYE ÇIKARMA ARZUM HİÇ BİTMEYECEK

Açıklamasına, CHP Gazipaşa İlçe Kongresi’nin Gazipaşa’ya hayırlı olmasını dileyerek başlayan Oğuz, “Yaklaşmakta olan ilçe kongremizde ilçe başkanı adayı olarak ekibimle beraber bir yola çıktık. Bu yolda tüm Gazipaşa’mızdan desteklerini bekliyorum. Çünkü bu yolun ne kadar zor olduğunu, nelerin eksik ve gerekli olduğunu biliyorum. Genç, yaşlı demeden tüm partililerimiz ile beraber omuz omuza yürümemiz gerektiğinin farkındayım. Bu süreci küskünlük, kırgınlık ve kızgınlık olmadan, Cumhuriyet Halk Partisi’ni layık olduğu en üst seviyeye çıkarma arzum hiçbir zaman bitmeyecektir.

 

PROJELERİMİZİ ORTAK AKIL, BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YAPMAMIZ GEREKİYOR

CHP’nin ortak akıl, birlik ve beraberlik için yönetilmesi gerektiğini savunan Oğuz, “Biz bu göreve layık görüldüğümüz andan itibaren hazırladığımız tüm projelerimizi ortak akıl, birlik ve beraberlik içerisinde yapmamız gerektiğinin farkındayız. En önemlisi bir kişi bile kaybedemeyeceğimizin ve başka Cumhuriyet Halk Partisi olmadığının bilincindeyiz” ifadelerini kullandı. 

 

İŞTE OĞUZ’UN YÖNETİM LİSTESİ

Yönetimde yer alan isimleri de açıklayan Oğuz, “Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa İlçe Örgütü’nde Hizmet edeceğimiz yol arkadaşlarımız; Yusuf Özgür Bilgili, Ahmet Karataş, Murat Yalçın, Kader Özbudak, Halil İbrahim Berk, Gizem Aksoy Bıçak, Umut Veli Çelik, Aynur Aksoy, Harun Ceylan, Gülhan Güngör Erdoğdu” diye konuştu. 

 

RAHİPLERİNE BAŞARI DİLEDİ

Öte yandan Oğuz, “Buradan diğer ilçe başkanı adaylarına da yürüttükleri çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

 

FAHİR OĞUZ KİMDİR?

Özgeçmişi hakkında da bilgi veren Oğuz, “İlk ve orta öğrenimimi tamamladıktan sonra, lise eğitimimi Isparta Süleyman Demirel Fen Lisesinde tamamladım. Üniversite lisans eğitimimi ise Ankara’da eczacılık üzerine yaptım. Siyasete aktif olarak Isparta Gençlik Kolları’nda başladım. Sonrasında partimin Ankara Gençlik Kolları saflarında yer aldım. Lisans eğitimim bittikten sonra memleketime döndüm ve Gazipaşa İlçe Örgütü için çalışmaya başladım. Gazipaşa’da olduğum bu süre zarfında 6 yıl aktif olarak Gazipaşa İlçe Örgütümüzde yöneticilik ve seçim komitesi başkanlığı görevlerini üstlendim. 10 yılı aşkın süredir Gazipaşa’da eczacılık hizmeti vermekteyim. Evli ve bir kız babasıyım” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: “’ ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ”