CHP’YE “ÇETİN” ADAY

Gazipaşa’da çekirdekten CHP’li olarak yetişen, CHP Gençlik Kolları Başkanlığı ve parti yöneticiliği yapan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Gazipaşa İlçe Koordinatörü Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin, CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na aday oldu.

GÜNDEM 10.07.2023 17:53:00 0
CHP’YE “ÇETİN” ADAY

Kongre hazırlıkları devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı, mahalle delegelerinin belirlenmesi için seçim takvimini paylaşmıştı. Merkez ve ilçeye mahallelerde delege seçimleri 11-20 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Delege seçimlerinin hazırlıklarını sürdüren CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı’yla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Gazipaşa’da çekirdekten CHP’li olarak yetişen ve adeta partinin içinde büyüyen, Gazipaşa’da CHP Gençlik Kolları Başkanlığı ve parti yöneticiliği yapan Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin, CHP İlçe Başkanlığı’na aday oldu.

 

İLK TOPLANTISI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Siyasi görüşü, vizyonu ve siyasi birikimiyle genç yaşta parti içinde birçok kademede görev alan CHP Gazipaşa İlçe Başkan Adayı Yavuz Çetin, ilk üye bazlı toplantısını da kendi mahallesi yani CHP’nin kalesi olan Korubaşı Mahallesi’nde yaptı. Partililerin yoğun katılımıyla yapılan toplantıda hedeflerini sıralayan Çetin, CHP’liler tarafından yoğun ilgi gördü. Çetin, “Küçük Moskova diye anılan Gazipaşa’mızın kalbi Korubaşı Mahallesi’nden zaferden giden bu yolda meşalemizi yaktık. Bizlere destek için gelen değerli Korubaşı ailemize teşekkürü borç bilirim. Birleşe birleşe kazanacağız. Yaşasın örgütlü mücadelemiz” diyerek; çıktığı yolda kendisine destek verenlere teşekkür etti. 

 

ÇOCUKLUĞU PARTİDE GEÇTİ

Çocuk yaşta Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele etmeye başlayan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Gazipaşa İlçe Koordinatörü Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin, parti içinde önemli görevlerde bulundu. Şehir dışında da parti için aktif olarak çalışan Çetin, lise komisyon başkanlığı, gençlik kolları genel merkez eğitmenliği, Kayseri Talas ve Kayseri il yöneticiliği, 2014 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde seçim komitesi yaptığı yaptı.  Kılıçdaroğlu Gönüllüleri temsilciliği de yapan Çetin, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Gazipaşa İlçe Koordinatörlüğü görevine devam ediyor. Parti tabanı ve yeni üyeler tarafından da sevilip saygı gören Çetin, CHP içinde gençlerin örgütlenmesinde büyük emek sarf etti. Adaylığını açıklamasıyla birçok kesimden destek gören Çetin, partiye gönül verenlerde heyecan yarattı. 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27